Skrill wpłata paysafecard w euro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Skrill (/Forum-Skrill-456) +---- Wątek: Skrill wpłata paysafecard w euro (/Temat-Skrill-wplata-paysafecard-w-euro-167785) |
Skrill wpłata paysafecard w euro - Talimka - 02-05-2020 18:51 Mam kartę paysafecard w euro czy mogę to wpłacić na konto w skrillu, a potem to przelać na swoje konto bankowe w Polsce? RE: Skrill wpłata paysafecard w euro - SoLo17 - 03-05-2020 20:45 Możesz, ale z tego co się orientuje zostaniesz dwa razy walnięty w rogi. Przypuszczam, że masz Skrilla w PLN więc po pierwsze zapłacisz prowizje za depozyt przez Paysafecard (obecnie chyba 20%), a po drugie opłatę za przewalutowanie, bodajże 4%. RE: Skrill wpłata paysafecard w euro - mistrzuniu4791 - 04-05-2020 00:21 Od dawna już jest że nieważne na jaką walutę by założony Skrill aktualnie nie na żadnego przewalutowania wpłata w Euro pojawia się na skrillu w Euro, a z nim jakby subkonto z tą waluta RE: Skrill wpłata paysafecard w euro - RRsick - 08-05-2020 21:57 przeciez jak chcesz wpłacić kase na skrilla przez PSC to musisz miec MYpsc czy nie mam racji? a w PL mypsc nie odładujesz karty w euro RE: Skrill wpłata paysafecard w euro - kotek34 - 09-05-2020 13:38 Cytat: Od dawna już jest że nieważne na jaką walutę by założony Skrill aktualnie nie na żadnego przewalutowania wpłata w Euro pojawia się na skrillu w Euro, a z nim jakby subkonto z tą waluta Bzdura //Edit: Robie update, poniewaz ostatnio przeslano mi EUR na moje konto Skrill i pojawilo sie na osobnym saldzie, bez automatycznego przeliczania na PLN. Na 100% jest tak od niedawna, poniewaz wczesniej zadne subkonto sie nie tworzylo. Na swoim koncie rowniez nie zmienialem zadnych ustawien, wiec wyglada, ze Skrill po prostu wdrozyl dopiero takie rozwiazanie. Cytat:przeciez jak chcesz wpłacić kase na skrilla przez PSC to musisz miec MYpsc czy nie mam racji? a w PL mypsc nie odładujesz karty w euro Przy malych kwotach nie zawsze ejst wymagane MyPSC, aczkolwiek zdecydowanie trudniej sie wplaca Paysafecard jak kiedys i tutaj oczywiscie prawda, karty w EUR nie da sie wczytac na polskie MyPSC Cytat:Przypuszczam, że masz Skrilla w PLN więc po pierwsze zapłacisz prowizje za depozyt przez Paysafecard (obecnie chyba 20%) Prowizja przy wplacie przez PSC jest 1% a nie 20%. Najlepiej pisac jak sie nie ma pojecia. A wracajac do tematu, niestety nie dasz rady zrobic depozytu Paysafecardem w obcej walucie na konto Skrill PLN. |