Powrót do zarabiania w internecie po latach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Powrót do zarabiania w internecie po latach (/Temat-Powrot-do-zarabiania-w-internecie-po-latach-167725) Strony: 1 2 |
Powrót do zarabiania w internecie po latach - Szary-Wilku - 28-04-2020 11:33 Cześć wszystkim! W internecie już trochę pieniędzy zarobiłem. Zacząłem w freebizie, później przekształcili się w leadmore i tam zarobiłem najwięcej. Jednakże moją metodę było promowanie na FB, co z miesiąc na miesiąc coraz gorzej działało i w końcu byłem zmuszony szukać czegoś innego. Wtedy trafiłem na ewhoring, gdzie przez głupie szczęście zarobiłem naprawdę ładne pieniądze, ale moja nisza po roku też się rozleciała i tak się zakończyło moje zarabianie w sieci. Było to 2 lata temu. Od tego czasu wziąłem ślub, urodził mi się syn, a ja pracuję na etat, w firmie, którą jakbym mógł, to bym spalił w proch Potrzebuję sobie dorobić. Nie liczę tak jak niektórzy na pierwszy milion w 2 lata, czy 100tyś w miesiąc. Mówię o "mniejszych" pieniądzach typu 2-3k miesięcznie przy zachowaniu mojej obecnej pracy (przynajmniej na razie). Jakie mam pomysły? Chcę zobaczyć jak ewoulował rynek sms premium, poczytać więcej o ewhoringu, poszukać dobrych poradników i może znaleźć jakiegoś mentora, który wyciągnie mnie z tego bagna. Plany? Chciałbym do końca roku odłożyć czysto-internetowe 10000zł. Dlaczego tyle, a nie mniej? Planuje przeprowadzkę z żoną i dzieckiem na początku następnego roku i taka drobna sumka ładnie by nam pomogła, żeby ogarnąc nowy początek. Co mam do dyspozycji? Dużo starych kont FB z dużą ilością (kilkadziesiąt tysięcy łącznie) prawdziwych znajomych z Polski. Jak to wykorzystać? Jeszcze nie wiem. Także teraz jestem tutaj - witam was serdecznie i liczę na owocną współpracę. RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - dzemba - 28-04-2020 12:53 Powodzenia I dawaj zakład kto pierwszy zdobędzie 10k z internetu, co do przedmiotu zakładu Wygrany wybierze stopkę przegranemu na miesiąc (w ramach przyzwoitości oczywiście). RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - Szary-Wilku - 28-04-2020 13:29 (28-04-2020 12:53)dzemba napisał(a): Powodzenia I dawaj zakład kto pierwszy zdobędzie 10k z internetu, co do przedmiotu zakładu Wygrany wybierze stopkę przegranemu na miesiąc (w ramach przyzwoitości oczywiście). Musiałbym mieć jakikolwiek start, a zaczynam od zera, także podejrzewam, że wygrasz bez problemu RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - jarekxD - 28-04-2020 22:02 W sumie ja też bym mógł spróbować z konkursikiem 10k. Oprócz aktualnej wiedzy w zasadzie nic innego nie mam, a przez ostatnie kilka miesięcy nie zarobiłem ani grosza z neta. ps. powodzenia RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - dzemba - 29-04-2020 10:01 To dawajcie (jarekxD, Szary-Wilku i inni chętni) wyścig, i nie ma że boli, to ma być motywacja a nie igrzyska śmierci Start -> 1 maja Stop -> wygranie kogokolwiek Warunki -> pieniądze zebrane za pomocą internetu (zlecenia, ppa, giełda, afilacja, YT i tym podobne) Nagroda-> szacunek ulicy i piwo jak się kiedyś może spotkamy na zjeździe RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - Madara Uchiha - 29-04-2020 11:42 Jak coś to się też mogę dołączyć do konkursu RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - Szary-Wilku - 29-04-2020 19:52 Chłopaki, zamiast się ścigać można współpracować xD Ja na obecną chwilę -200zł, bo kupiłem poradnik, który okazał się bardzo dobrym zakupem, bo dowiedziałem się w nim o kilku fajnych sposobach i stronach, o których wcześniej nie wiedziałem. Jutro rano powoli tworzę wszystkie konta pod niszę i mam nadzieję, że te 2 stówki mi się zwrócą w ciągu 2-3 dni. RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - dzemba - 29-04-2020 21:35 Nie szkoda Ci tych 200 pln? Za to byś miał dwa hostingi i kilkanaście domen na rok (takie po 1 pln) poligon do nauki i miejsce do zarabiania na dłuuugi okres. Może to błędne przekonanie, ale uważam że całą treść tych poradników znajdziesz po prostu przeszukując internet sam. RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - Szary-Wilku - 30-04-2020 05:58 (29-04-2020 21:35)dzemba napisał(a): Nie szkoda Ci tych 200 pln? Za to byś miał dwa hostingi i kilkanaście domen na rok (takie po 1 pln) poligon do nauki i miejsce do zarabiania na dłuuugi okres. Może to błędne przekonanie, ale uważam że całą treść tych poradników znajdziesz po prostu przeszukując internet sam. O metodzie, o której myślę, nie będę potrzebował żadnych domen, a 39 stron poradnika z dodatkowymi sposobami zarabiania w dziedzinie, która mnie interesuje, na pewno okażą się pomocnę. Myślę, że koszt się zwróci bez problemu w jeden dzień jak tylko zacznę. RE: Powrót do zarabiania w internecie po latach - zkszks - 01-05-2020 11:58 Co to za poradnik? Możesz podać więcej informacji? Ewentualnie podesłać jakiegoś linka. |