[Rozwiązane]Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. (/Temat-Rozwiazane-Brak-dostarczenia-dostalem-potwierdzenie-1675) |
[Rozwiązane]Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Shaiders - 11-02-2010 01:07 Piszę tu bo nie wiedziałem gdzie. Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie. Witam. pod koniec listopada otrzymałem potwierdzenie zamówienia. Do tej pory nie dostałem ani koszulki z reztocku ani koszulki VIP. O to jest potwierdzenie. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Cytat:ORDER RECEIPT RE: Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - mikobro - 11-02-2010 10:00 Po pierwsze nie ten dzial A nawiazujac do tematu to jesli miales dobrze podane swoje dane mam na mysli adres itp. to musisz czekac. Nie ma wyjscia ;p Jesli jednak nie przyjdzie to skontaktuj sie z nimi droga meilowa Pozdro ;p RE: Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Shaiders - 11-02-2010 12:04 Cytat:Shipping information: Dane do wysyłki były takie. Coś źle ? Awizo ani nic co mogłoby być związane z Lockerz w skrzynce nie było. RE: Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - mikobro - 11-02-2010 12:29 Według mnie nie porzebnie 2 Adres i kod pocztowy powienien byc bez - czyli 04552 Poniewaz oni w USA tak maja Ale nie martw sie moze przyjdzie ;p Ja tez miealem zle i przyszlo RE: Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Shaiders - 11-02-2010 13:30 Jest jakiś poradnik, który pokazuje jak poprawnie uzupełnić dane? Ale zaktualizowany na nowszą wersje stronki bo widziałem na starą, ale nie pomoże. [Rozwiązane][Rozwiązane]Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |