Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. (/Temat-Rozwiazane-Brak-dostarczenia-dostalem-potwierdzenie-1675)

[Rozwiązane]Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Shaiders - 11-02-2010 01:07

Piszę tu bo nie wiedziałem gdzie. Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.

Witam.
pod koniec listopada otrzymałem potwierdzenie zamówienia. Do tej pory nie dostałem ani koszulki z reztocku ani koszulki VIP. O to jest potwierdzenie.
Czy mógłby mi ktoś pomóc?

Cytat:ORDER RECEIPT

His XL - Odyss Outline T
Total PTZ value: 200 PTZ
Order Date: 11/23/09

Shipping information:
Jakub Krysiak
[mój adres] [mój adres]
Warszawa, ma 04-552

(All orders go out by ground shipment. Unless
otherwise explained in the product description)

Need help?
[email protected]

RE: Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - mikobro - 11-02-2010 10:00

Po pierwsze nie ten dzial Smile
A nawiazujac do tematu to jesli miales dobrze podane swoje dane mam na mysli adres itp. to musisz czekac.
Nie ma wyjscia ;p
Jesli jednak nie przyjdzie to skontaktuj sie z nimi droga meilowa Big Grin
Pozdro ;p

RE: Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Shaiders - 11-02-2010 12:04

Cytat:Shipping information:
Jakub Krysiak
Kościuszkowców 78/16 Kościuszkowców 78/16
Warszawa, ma 04-552

Dane do wysyłki były takie. Coś źle ? Awizo ani nic co mogłoby być związane z Lockerz w skrzynce nie było.

RE: Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - mikobro - 11-02-2010 12:29

Według mnie nie porzebnie 2 Adres i kod pocztowy powienien byc bez - czyli 04552 Smile
Poniewaz oni w USA tak maja Big Grin
Ale nie martw sie moze przyjdzie ;p Ja tez miealem zle i przyszlo Tongue

RE: Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Shaiders - 11-02-2010 13:30

Jest jakiś poradnik, który pokazuje jak poprawnie uzupełnić dane? Ale zaktualizowany na nowszą wersje stronki bo widziałem na starą, ale nie pomoże.

[Rozwiązane][Rozwiązane]Brak dostarczenia - dostałem potwierdzenie. - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.