Mail w sprawie PTZ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Mail w sprawie PTZ (/Temat-Mail-w-sprawie-PTZ-16744) |
Mail w sprawie PTZ - Lubelak - 18-11-2010 15:58 Witam Jakiś czas temu wygrałem na aukcji iPoda Shuffle za 57000PTZ, przez przypadek podałem złe dane, pisałem obiecaliście ,że oddacie PTZ i anulujecie ,(ponieważ nie można zmienić danych) wygrałem 2 tygodnie temu i nadal nie mam Anulacji/Potwierdzenia Proszę o szybkie oddanie Pozdrawiam I jeszcze jeden Chciałbym się upewnić czy na 100% podałem zły kraj czy możesz sprawdzić jaki podałem US czy PL? RE: Mail w sprawie PTZ - Miu - 18-11-2010 16:22 Hi! A few weeks ago I won Ipod Shuffle with 57000 PTZ. I made a mistake-I put bad contact details.Because I can't change them,you said that you will return my PTZ and cancel my prize.I won it two weeks ago,and until today I haven't got any cancelation/confirmation.Please,return my PTZ as fast as possible. And can you tell me which country I put in contact details-US or Poland? Thank you in advance. RE: Mail w sprawie PTZ - cinexik - 18-11-2010 17:19 sprawdz w wysyłanych na poczcie :O? RE: Mail w sprawie PTZ - Lubelak - 18-11-2010 19:12 zamówienie składa się na stronie RE: Mail w sprawie PTZ - olaaaxpp - 18-11-2010 21:15 Lubelak dane da radę zmienić, wystarczy napisać do redemption i podać dane na które chcesz, żeby przesyłka została wysłana. Chyba, że ci napisali, że nie da rady. Ale jedna osoba z konkurencji wysłała na pl dane a chciała do pe i wysłali do pe. |