Dropshipping - własny sklep - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Pomysły na biznes (/Forum-Pomysly-na-biznes-444) +--- Wątek: Dropshipping - własny sklep (/Temat-Dropshipping-wlasny-sklep-167379) |
Dropshipping - własny sklep - Maniak2019 - 06-04-2020 17:42 Od czego zacząć może ktoś pomoże, chcę zacząć prowadzić sklep z suplementami diety oraz odżywkami dla sportowców. Jaki sklep polecacie oraz jakie hurtownie ? RE: Dropshipping - własny sklep - KingaSkyShop - 11-04-2020 19:24 U nas, w Sky-Shop.pl, po założeniu konta testowego masz dostęp do e-booka "Dropshipping krok po kroku", w którym znajdują się wszystkie informacje na temat tego modelu sprzedaży Wiedzę znajdziesz też na naszym blogu, w zakładce dropshipping: https://blog.sky-shop.pl/category/dropshipping/ Jeśli chodzi o hurtownie to sam musisz zrobić research. Nikt nie poda Ci na tacy własnej kury znoszącej złote jaja. Dopytaj o warunki współpracy w kilku miejscach, sprawdź opinie na Google, grupy na Fb i zobacz, co piszą o danym kontrahencie. Zwróć szczególną uwagę na czas wysyłki i dokładność opisów produktów (w przypadku suplementów jest to bardzo istotne). Jakbyś miał jakieś pytania to pisz RE: Dropshipping - własny sklep - qwerty_89 - 12-04-2020 17:56 Też rozważam wejście w dropshipping - dzięki Kinga za podzielenie się linkiem! RE: Dropshipping - własny sklep - zila - 14-04-2020 10:30 Jeśli kto chce to zapraszam do mnie - jednak trzeba jeszcze poczekać na wystartowanie projektu. U nas nie musisz szukać hurtowni, gdyż mamy podpisane umowy w wieloma hurtowniami. Po zalogowaniu się wystarczy wybrać interesujące Cię kategorie i kliknąć pobieranie produktów, które po chwili pojawiają się u Ciebie w sklepie. RE: Dropshipping - własny sklep - Kubaka2424 - 14-04-2020 11:32 Zila można więcej info? RE: Dropshipping - własny sklep - Maniak2019 - 14-04-2020 19:25 (14-04-2020 10:30)zila napisał(a): Jeśli kto chce to zapraszam do mnie - jednak trzeba jeszcze poczekać na wystartowanie projektu. Można o więcej informacji ? RE: Dropshipping - własny sklep - zila - 21-05-2020 15:28 System jeszcze jest w fazie budowy. Mamy już bardzo dużo podpisanych umów z hurtowniami, tak więc swobodnie będzie można otworzyć sklep z dowolnym asortymentem. Dam info gdy ruszymy. RE: Dropshipping - własny sklep - zila - 24-09-2020 21:08 Jak byłby ktoś zainteresowany to zapraszam na PW. System już ruszył. W wiadomości napisz mi czy masz hosting i domenę (jeśli nie dam kod rabatowy na zakup) Napisz mi również, czy poradzisz sobie z instalacją WP+WC, czy raczej wolisz, abym za Ciebie skonfigurował sklep - Twoim zadaniem będzie w tedy tylko utworzyć kategorie i przygotować stronę główną oraz pobrać produkty jednym kliknięciem. RE: Dropshipping - własny sklep - alexandr - 30-11-2020 14:56 Dzięki za podzielenie się linkiem |