Adbreaker - Oglądaj Spoty Reklamowe I Wygrywaj Nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Adbreaker - Oglądaj Spoty Reklamowe I Wygrywaj Nagrody (/Temat-Adbreaker-Ogladaj-Spoty-Reklamowe-I-Wygrywaj-Nagrody-16728) |
Adbreaker - Oglądaj Spoty Reklamowe I Wygrywaj Nagrody - radzius12 - 18-11-2010 10:10 Nowy serwis w którym można zdobyć nagrody za oglądanie spotów reklamowych. Strona wystartowała bodajże 15.11 Dlaczego po wzięciu udziału w konkursie odliczane są zdobyte punkty? Punkty to wewnętrzna waluta serwisu AdBreaker. Wydajesz je na udział w konkursach tygodnia i miesiąca, więc za każdym razem gdy decydujesz się zagrać w jednym z nich, punkty zostają odjęte od sumy punktów zgromadzonych dotychczas. Kiedy dowiem się że wygrałem nagrodę? Po rozstrzygnięciu każdego z konkursów wyniki publikowane są w zakładce „Zwycięzcy”. Jeżeli jesteś jednym z nich otrzymasz potwierdzenie wygranej na adres mailowy podany przy rejestracji. W jaki sposób mogę wygrać nagrodę miesiąca? Kiedy zdobędziesz 250 punktów możesz za nie „wykupić” udział w konkursie miesiąca. Tak jak w konkursie tygodnia klikasz w przycisk „Gram” widoczny przy opisie nagrody a potem Grasz w Kolory. W jaki sposób mogę wygrać nagrodę tygodnia? Kiedy zdobędziesz 120 punktów możesz za nie „wykupić” udział w konkursie tygodnia. Jeśli się na to zdecydujesz kliknij w przycisk „Gram” widoczny przy opisie nagrody tygodnia. Zostaniesz przeniesiony do Gry w Kolory, której wyniki decydują o wygranej. Co muszę zrobić aby wziąć udział w konkursie dnia? 1. Zarejestrować się 2. Zalogować 3. Obejrzeć 5 spotów reklamowych 4. Zagrać w Kolory – grę determinującą zwycięzców nagród. Czy udział w konkursach jest darmowy? Tak. Udział we wszystkich konkursach jest darmowy. Czy rejestracja w serwisie AdBreaker jest darmowa? Tak. Za korzystanie z serwisu AdBreaker nic nie płacisz. REFLINK Czysty link: http://adbreaker.pl |