[Rozwiązane]Pytanie o bony z lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Pytanie o bony z lockerz (/Temat-Rozwiazane-Pytanie-o-bony-z-lockerz-16726) |
[Rozwiązane]Pytanie o bony z lockerz - paskur - 18-11-2010 09:39 Konkretnie chodzi mi o bon sephora, kolo na ebayu pisze do mnie, czy mogę mu podać numer karty i pin , a nie wysyłać tego. Jest coś takiego wgl na tych bonach? RE: Pytanie o bony z lockerz - jasiu589 - 24-11-2010 07:48 to zwykly oszust poniewaz do niczego mu nie jest potrzebny nr karty ani pin nie wierz.Z tymi bonami jest tak jak hmm. z bonami do carrefoura (sodexho) idziesz i placisz bonem jesli przedmiot kosztuje wiecej niz jest na bonie po prostu dopłacasz ;] RE: Pytanie o bony z lockerz - Synkretysta - 24-11-2010 07:58 jeżeli kupił od Ciebie bon, to możesz mu podać kod. Kod można na kasie wklepać ręcznie - ale w naszych sklepach sprzedawca musi się rozliczyć z takiego bonu na kasie jak z gotówki. Jeżeli natomiast sklep pozwala na sprzedaż online, i ma się możliwość przy realizacji transakcji wpisać kod (np. BestBuy) - to wystarczy tylko sam kod. http://www.sephora.com/browse/gifts/giftcard_activation.jhtml?categoryId=B55 tu masz więcej info na temat kart sephora - w Sephora USA karty są realizowane online - zaoszczędzasz 3 dolary na wysyłkę kwitu do klienta RE: Pytanie o bony z lockerz - diabloo07 - 24-11-2010 14:48 Nic nie zaoszczedzi, bo trzeba zaplacic PE 3$ za zdjecie numeru i PIN-u wiec wyjdzie na to samo RE: Pytanie o bony z lockerz - Jumper002 - 24-11-2010 15:04 A jak już jesteśmy przy bonach to mam pytanie. Czy z ostatniego restocku shopowego wysłali już nagrody rzeczowe bo zamówiłem na nim bon bestbuy 15$ i jeszcze nie mam o nim żadnego info na PE, a potwierdzenie od Lockerz dostałem już około półtora tygodnia temu. RE: Pytanie o bony z lockerz - diabloo07 - 24-11-2010 15:08 Do konca tego tygodnia koncza wysylac - info z Twittera Kathy. [Rozwiązane]Pytanie o bony z lockerz - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |