Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Crypto.com - bonus 50$ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Crypto.com - bonus 50$ (/Temat-Crypto-com-bonus-50-167253)

Crypto.com - bonus 50$ - gsq - 30-03-2020 18:34

Cześć,
szukałem wcześniej i nie mogłem znaleźć, a jeśli był wątek dotyczący crypto.com to kończył się na roku 2019. A promocję mamy nową, aktualną.

Mianowicie po rejestracji z reflinka lub wpisaniu kodu podczas rejestracji otrzymasz 50$ wypłacanych w MCO które można od razu wymienić na inna walutę lub wypłacić (linki na dole postu).

Jakie są wymagania?
- rejestrujemy się
- podajemy dane oraz zdjęcie DOWODU OSOBISTEGO lub PRAWA JAZDY lub PASZPORTU
- kupujemy i stockujemy 50 MCO (~233$), które musimy utrzymać przez 180 dni
- zamawiamy kartę MCO Visa EU lub GBP - za pomocą której dostajemy za każdą płatność 2% cashback (oczywiście kart jest wiele do wyboru, ja postanowiłem, że zostanę przy tej "najtańszej" Ruby Steel)
- przekazujemy dokument potwierdzający adres zamieszkania (np. wyciąg z banku)
- i tyle.. Smile 50$ w postaci ~10 MCO jest dostępnych na koncie do własnej dyspozycji.

Całość trwała 20 min Smile

Wiem, że dla niektórych może być nie w smak stockowanie ok 230 $ ale biorąc pod uwagę wartość MCO teraz i ilość klientów którą oni przygarniają (to Revolut w świecie krypto) to myślę że na tym nie stracimy Smile

PS. Doładowanie konto w celu zakupu MCO nie jest możliwe przez Revoluta (Monese nie próbowałem), ale ja użyłem karty kantoru ALIOR. Kazda inna karta banku również da radę. Na Crypto.com jest również możliwa opcja przelewu PLN z dowolnego konta! Minusem to, że pójdzie dłużej pewnie 2-3 dni robocze, ale opcja również darmowa.

W razie pytań piszcie.

Pozdrawiam,
gsq

Link: https://crypto.com

Crypto.com - bonus 50$ - Hybrid1990 - 30-03-2020 18:48

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.