Maskowanie linku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Maskowanie linku (/Temat-Maskowanie-linku-167250) |
Maskowanie linku - Jestem Warzywem - 30-03-2020 17:26 Witajcie, mam pytanko. Skracając indywidualny link z kampanii programów sieci partnerskiej poprzez bit.ly chwile po załadowaniu strony widać pełny adres, a dopiero chwile po tym stronę na którą przekierowuje np. stronę pożyczek. Czy da się zrobić tak, aby ktoś kto wchodzi przez skracacz nie widział tego indywidualnego linku? RE: Maskowanie linku - Surimi - 30-03-2020 17:34 Masz na myśli to, że skracasz np.link google,com przez bit.ly i wychodzi np. bit.ly/45345 i chcesz, żeby nie było widać tego bit.ly czy jak? RE: Maskowanie linku - aron-baron - 30-03-2020 17:44 Nie mu chodzi o to że jak ktoś klika w link to widać linki pośrednie czyli widać z jakiej sieci pochodzi link... Hm wydaje mi się że tego nie da się ukryć bo najczęściej występuje to gdy internet słabo działa RE: Maskowanie linku - Jestem Warzywem - 30-03-2020 18:03 (30-03-2020 17:44)aron-baron napisał(a): Nie mu chodzi o to że jak ktoś klika w link to widać linki pośrednie czyli widać z jakiej sieci pochodzi link... Hm wydaje mi się że tego nie da się ukryć bo najczęściej występuje to gdy internet słabo działa Dokładnie tak, o to chodzi. Przepraszam ale jestem po nocy bez snu i mózg funkcjonuje tylko w połowie a jakaś domena/inny skracacz? RE: Maskowanie linku - aron-baron - 30-03-2020 18:16 Ja nie mam pojęcia ale też podpinam się chętnie się dowiem RE: Maskowanie linku - rachman - 30-03-2020 20:45 To raczej zależy od szybkości przekierowania. Ukryć możesz ładując stronę w iframce ale ... RE: Maskowanie linku - trybulski - 31-03-2020 15:35 Domena zero zł + hosting CBA + własny skracacz na WP - pretty links. RE: Maskowanie linku - mysc - 31-03-2020 22:20 (30-03-2020 20:45)rachman napisał(a): To raczej zależy od szybkości przekierowania. Ukryć możesz ładując stronę w iframce ale ... (dokończę za rachmana) ... ale w iframe nie można wykonać przekierowań, także możliwość dotyczy wyłącznie programów będących własnością sieci w której zarabiasz (czyli programów SMS - po których i tak każda obeznana osoba pozna do kogo należą). @[Jestem Warzywem] - jeśli masz duży ruch, możesz poprosić sieć w której zarabiasz o indywidualny alias. To utrudni identyfikację.. no ale i tak nie uniemożliwi Czemu tak Ci zależy żeby to ukryć? W praktyce wystarczy że ktoś zapyta o dany program supportu kilku sieci lub przejrzy po prostu listę dostępnych kampanii. Jak ktoś będzie chciał znaleźć skąd wziąłeś program - w końcu znajdzie... . RE: Maskowanie linku - Jestem Warzywem - 02-04-2020 10:16 (31-03-2020 22:20)mysc napisał(a):(30-03-2020 20:45)rachman napisał(a): To raczej zależy od szybkości przekierowania. Ukryć możesz ładując stronę w iframce ale ... Działam w jednym z programów partnerskich z tematem w którym konkurencja jest dość spora i dodatkowo robią na złość. RE: Maskowanie linku - Jestem Warzywem - 07-06-2020 22:02 Wracam do tematu, może ktoś wie jak to ogarnąć? |