Moje nieudolne próby zarobku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Moje nieudolne próby zarobku (/Temat-Moje-nieudolne-proby-zarobku-167199) Strony: 1 2 |
Moje nieudolne próby zarobku - ImMefju - 28-03-2020 19:46 Tak jak tytuł tematu mówi będę tutaj opisywał moje nieudolne próby zarobku przez internet. Zacznijmy od tego że forum czytałem od czasu do czasu i nawet próbowałem coś zarobić. Niestety zysk był praktycznie zerowy. Na początek spróbowałem z PPI. Zysku z PPI nie miałem żadnego (co było spowodowane przez złe zabranie się do tematu). Brak zysku zniechęcił mnie strasznie i się poddałem, na szczęście miesiąc temu spróbowałem jeszcze raz. Ta próba też mnie zniechęciła więc stwierdziłem że dam sobie z tym spokój ale stwierdziłem że wejdę na stronę zobaczę ile zarobiłem. Ku mojemu zdziwieniu były tam 3$. I w ten o to sposób się tu znalazłem . I tak jak tytuł mówi bardzo często mogę robić jakieś głupie błędy, ale jak to mówią praktyka czyni mistrza. Mam nadzieję że bardziej zaawansowani zarabiacze mi będą czasem dawać jakieś rady . Zarobione w marcu: 3$ Cel na kwiecień: 10$ I teraz pytanie do tych zarabiających na CPM (jeśli dobrze napisałem , chodzi mi o contentlockery.) ludzie naprawdę się na to nabierają? Jakie strony do tego polecacie? I prosiłbym o strony z wypłatą PayPal bo na nim chciałbym trzymać wszystkie zarobione pieniądze by oddzielić te zarobione z internetu i te z normalnej pracy. Strona powinna też przyjmować fake content bo na nim chce się oprzeć RE: Moje nieudolne próby zarobku - dazy19 - 28-03-2020 19:49 Z dajniwszych stron obczaj mylead tam jest wyplata na paypal ale tez i fajniejsze progamy gdzie odrobina myslenia te 50 zl zarobisz w tydzien a nawet i dzien mam na mysli CPA soi /doi RE: Moje nieudolne próby zarobku - ImMefju - 28-03-2020 19:58 (28-03-2020 19:49)dazy19 napisał(a): Z dajniwszych stron obczaj mylead tam jest wyplata na paypal ale tez i fajniejsze progamy gdzie odrobina myslenia te 50 zl zarobisz w tydzien a nawet i dzien mam na mysli CPA soi /doiAle mylead chyba fake ruchu nie wspiera? RE: Moje nieudolne próby zarobku - broofie - 28-03-2020 20:53 Co masz na myśli pisząc fake ruch? Jakich metod do tej pory próbowałeś? Te 3$ zarobione na czym? RE: Moje nieudolne próby zarobku - ImMefju - 28-03-2020 21:19 (28-03-2020 20:53)broofie napisał(a): Co masz na myśli pisząc fake ruch? Te 3$ zarobione na ppi. Mniej więcej już wiem skąd generować ruch. Mówiąc fake ruch chodzi mi o rzeczy w stylu że np jakiś nowy film do obejrzenia ale żeby obejrzeć trzeba wykonać zadanie i poza tym jakieś pseudo generatory walut do gier. RE: Moje nieudolne próby zarobku - broofie - 28-03-2020 21:24 To MyLead średnio się sprawdzi. Jeśli chcesz zmonetyzować tego typu traffic to najlepsze wyniki uzyskasz korzystając z Content Lockera. Chyba wiodącą siecią w tej materii jest Ogads (którą opisałem tutaj). Dobrze konwertujące oferty, głównie pod traffic z telefonów. Jest również CPAgrip.com oraz cpabuild.com (tutaj mamy dużo gotowych Landing Page i bardzo fajny Content Locker creator ) RE: Moje nieudolne próby zarobku - dzemba - 29-03-2020 12:31 (28-03-2020 19:46)ImMefju napisał(a): I teraz pytanie do tych zarabiających na CPM (jeśli dobrze napisałem , chodzi mi o contentlockery.) Mi się ten skrót kojarzy tylko z "cost per mille" czyli ile jest płacone za 1000 akcji, np: wyświetleń, obejrzeń filmu, wejść na skracacz. (28-03-2020 19:46)ImMefju napisał(a): ludzie naprawdę się na to nabierają? Nie wszyscy używają content lockerów do okradania innych Według mnie zarabianie w ten sposób to najniższa liga, niżej jest tylko e-whoring. RE: Moje nieudolne próby zarobku - ImMefju - 29-03-2020 20:53 Z powodu braku czasu dziś nie wiele zrobiłem. Dzisiaj wstawiłem tylko 1 film na YouTube i wbilem tam około 200 wyświetleń (mój autorski program do wbijania wyświetleń, bycie programistą zobowiązuje . Wyświetlenia tak wbite utrzymują się od 2-3 dni). Poza wstawieniem filmu na YouTube zrobiłem konto na ogads i czekam na weryfikację. Jeśli dostanę się na ogads to zacznę jakieś początkowe testy jaka metoda będzie najskuteczniejsza. Póki co skupiam się na youtube (z powodu dosyć skutecznej i szybkiej metody na wyświetlenia) może potem wystartuje z innymi metodami. Myślałem stronę w seo promować ale przy hackach konkurencja spora więc łatwo nie będzie tym bardziej że nigdy nie próbowałem seo. Posty będą raczej w godzinach wieczornych bo wtedy mam sporo czasu. RE: Moje nieudolne próby zarobku - broofie - 29-03-2020 22:44 Dobrze widzieć działania z twojej strony. Jak wygląda twoje doświadczenie z programowaniem? RE: Moje nieudolne próby zarobku - ImMefju - 29-03-2020 22:52 (29-03-2020 22:44)broofie napisał(a): Dobrze widzieć działania z twojej strony.Programuje głównie w c# i vb.net ale umiem też html, js I css. Niestety co do programowania webowego jestem dosyć zacofany. |