[PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: MyLead (/Forum-MyLead-397) +---- Wątek: [PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego (/Temat-PORADNIK-Zarabiaj-112-zlotych-codziennie-na-erotyce-E-BOOK-ZA-DARMO-dla-kazdego-167157) |
[PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - MyLead.pl - 26-03-2020 16:13 Mamy do Ciebie dostęp do nowego e-booka o zarabianiu na erotyce! To 30 stron A4 czystej wiedzy za darmo, którą odebrać możesz już teraz. Artykuł zawiera niedostępne nigdzie indziej kody zniżkowe: Wiedza, która Ci się przyda
Na 30 stronach A4 znajdziesz wszystkie najważniejsze informacje w jednym miejscu. Jest to wiedza zarówno dla początkujących, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z afiliacją, jak i wyjadaczy, którzy zarobili już tysiące złotych. W nowym e-booku każdy znajdzie coś dla siebie. RE: [PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - xdax1 - 26-03-2020 16:49 Bez przesady, nie będę otrzymywał jakiegoś spamu na sms, na sam email to jeszcze. RE: [PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - KrasnalWeb - 26-03-2020 16:50 (26-03-2020 16:49)xdax1 napisał(a): Bez przesady, nie będę otrzymywał jakiegoś spamu na sms, na sam email to jeszcze. Daj zgodę a potem zablokuj ich numer ? RE: [PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - MyLead.pl - 26-03-2020 17:17 Cześć @[xdax1], zgodnie z polskim prawem zgodę możesz wycofać w każdym momencie. Możesz to zresztą zrobić wygodnie i bezpośrednio poprzez swoje konto MyLead, jeśli poczujesz taką potrzebę. Jednocześnie wiadomości SMS wysyłamy bardzo rzadko, nie będą więc z pewnością dla Ciebie uciążliwe. Z pozdrowieniami, zespól MyLead. RE: [PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - trybulski - 26-03-2020 20:07 Macie tam link do audytu ale nie da się zgłosić strony, bo raz wyskakuje error a raz brak captcha. RE: [PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - MyLead.pl - 26-03-2020 20:15 Cześć @[trybulski], faktycznie, przekazaliśmy to do działu IT i funkcja ta wkrótce ponownie zacznie działać. Dziękujemy bardzo za zwrócenie uwagi. Z pozdrowieniami, zespół MyLead. RE: [PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - trybulski - 26-03-2020 20:28 @[MyLead.pl] zgłosiłem stronę poprzez Waszego maila - użyłem to jako alternatywę, mam nadzieję, że moja strona otrzyma audyt xD RE: [PORADNIK] Zarabiaj 112 złotych codziennie na erotyce - E-BOOK ZA DARMO dla każdego - MyLead.pl - 27-03-2020 11:15 Cześć @[trybulski], informacyjnie - problem rozwiązany |