Doładowanie telefonu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Doładowanie telefonu (/Temat-Doladowanie-telefonu-167151) |
Doładowanie telefonu - panguss - 26-03-2020 09:00 Witam. Mam ponad 400zł na telefonie i codziennie ta kwota mi się powieksza o 10-20zł, chciałbym z tego gotówkę. Sms premium itp odpada bo oni dają 30% ? Kradzież w biały dzień. Na jakimś forum wyczytałem że w bankomacie euro net - Idziemy do bankomatu euronet wybieramy odpowiedznią opcje - Wpisujemy nr telefonu przychodzi sms przepisujemy kod - Bankomat wypłaca kase z potrąceniem 20% prowizji Ale na ich stronie nie ma nic o tym. A nie mam dostępu 100km mam do najbliższego. Przelew sms też próbowałem ale znajomi kupili i już wiecej nie mam gdzie sprzedać a allegro to trochę sporo czasu trzeba poświęcić. Więc jakie są opcje podjęcia gotówki z telefonu ? Tak minimum 50% lub więcej. Doładowanie telefonu - Hybrid1990 - 16-10-2021 21:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |