Jak zarabiać na mocy obliczeniowej komputera? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak zarabiać na mocy obliczeniowej komputera? (/Temat-Jak-zarabiac-na-mocy-obliczeniowej-komputera-167148) |
Jak zarabiać na mocy obliczeniowej komputera? - pawel384 - 25-03-2020 22:24 Cześć Mam jednostkę, która działa jako serwer. Pracuje 24/h z bardzo lekkim programikiem. Czy ktoś podsunie jakiś pomysł, sprawdzony sposób jak zarobić parę groszy na tym, że jednostka i tak pracuje ? Zadowoli mnie 30-50 zł miesięcznie Bardzo proszę o pomysły. RE: Jak zarabiać na mocy obliczeniowej komputera? - trybulski - 26-03-2020 14:15 Nie wiem na jakim jesteś poziomie zaawansowania ale możesz użyć Xevila do postawienia własnego serwisu z OCR. RE: Jak zarabiać na mocy obliczeniowej komputera? - dzemba - 26-03-2020 22:54 Ja na takim urządzeniu postawiłem bota do gry mmo, miesięcznie robił mi około 300 zł, ale gra w której to robiłem już jest martwa ale możesz coś w tym temacie poszukać. RE: Jak zarabiać na mocy obliczeniowej komputera? - cezar78 - 03-04-2020 12:39 Zainstaluj sobie w firefox (działa najlepiej ze starym firefoxem 55.0.3) plugin refcontrol, jako fake referrer ustaw link (lepiej kup domenę i przekieruj) dowolnego programu partnerskiego najlepiej związanego z seo lub zarabianiem na swojej stronie, żeby właściciele witryn się zainteresowali. Zbierz poteżną listę stron 10000+ (scrapeboxem lub zleć komuś) Zainstaluj imacros, nagraj imacro przeglądające te strony, musisz umieścic tą listę w folderze iMacros/Datasources/lista.txt Ustaw odtwarzanie na szybko lub średnio Uruchom firefoxa na serwerze i niech imacro przeglada strony 24h/7 Wszyscy których strony odwiedziłeś będą mieli w statystykach fake referrer-a (link do twojej domeny/aff linka) i wielu z ciekawości kliknie zeby zobaczyć co to za strona. Jak bedziesz promował coś ciekawego to kupią a ty zarobisz RE: Jak zarabiać na mocy obliczeniowej komputera? - VendeN - 31-05-2020 19:14 Gamerhash RE: Jak zarabiać na mocy obliczeniowej komputera? - m.babicz - 01-06-2020 01:40 Programy typu honeygain czy packet stream są dobrym pomysłem. Jeśli nie jesteś za bardzo zawansowany. |