Sprzedaż polubień - legalne czy nie ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Sprzedaż polubień - legalne czy nie ? (/Temat-Sprzedaz-polubien-legalne-czy-nie-167145) |
Sprzedaż polubień - legalne czy nie ? - ksvsky - 25-03-2020 20:29 Cześć ! Jestem tu nowy, przed chwilą trafiłem na wpisy dotyczące szybkielajki.pl i wszystkich innych serwisów tej spółki i nasuwa mi się jedno pytanie ! Czy w Polsce pośrednictwo w sprzedaży lajków itp lub sprzedaż bezpośrednia owych polubień jest legalna ? Od dawna chciałem założyć firmę jako agencja marketingowa czy coś podobnego jeszcze nie mam określonej formy działalności i działać w podobny sposób... Dlatego chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda od strony prawnej i nie tylko i wierzcie mi lub nie ale nie miałem na celu żadnego przekrętu. Cieszę się że znalazłem to forum , biorę się do przeglądania innych wątków czekając na odpowiedź RE: Sprzedaż polubień - legalne czy nie ? - trybulski - 26-03-2020 14:14 CO może w tym być nie legalnego? RE: Sprzedaż polubień - legalne czy nie ? - VendeN - 31-05-2020 17:36 Wg. regulaminu portalów społecznościowych z tego co pamiętam jest zabronione, ale nikt nic sobie z tego nie robi. |