Monese/Revolut - czy można założyć tylko kartę wirtualną? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +--- Wątek: Monese/Revolut - czy można założyć tylko kartę wirtualną? (/Temat-Monese-Revolut-czy-mozna-zalozyc-tylko-karte-wirtualna-167067) |
Monese/Revolut - czy można założyć tylko kartę wirtualną? - sentiprime - 22-03-2020 09:40 Dzień dobry. Na wstępię chciałbym zaznaczyć, że jeśli wrzuciłem ten wątek w zły temat, to proszę o przeniesienie. Moje pytania odnosi się do konta w monese i revolut. Istnieje możliwość aby założyć w nich konto tylko z kartą wirtualną, bez zamawiania karty fizycznej? Jeśli tak to proszę o wyjaśnienie jak to zrobić. Dzięki ! RE: Monese/Revolut - czy można założyć tylko kartę wirtualną? - sentiprime - 22-03-2020 17:15 Ponawiam pytanie. RE: Monese/Revolut - czy można założyć tylko kartę wirtualną? - azontoo - 22-03-2020 17:33 Ja tak mam. Wiec tak RE: Monese/Revolut - czy można założyć tylko kartę wirtualną? - Fejster - 22-03-2020 18:09 @[sentiprime] można ją tak mam. Nie podbijaj tematu co kilka godzin. Monese w ostatniej aktualizacji chyba wymusza kartę fizyczną ale w revo można. RE: Monese/Revolut - czy można założyć tylko kartę wirtualną? - sentiprime - 22-03-2020 19:04 (22-03-2020 18:09)Fejster napisał(a): @[sentiprime] można ją tak mam. Nie podbijaj tematu co kilka godzin. Rozumiem, nie wiedziałem. Jak zrobić w revolucie, żeby nie wysyłali fizycznej? RE: Monese/Revolut - czy można założyć tylko kartę wirtualną? - Fejster - 22-03-2020 20:00 Po prostu jak co się wyświetli okno z zamawianiem karty wybierasz opcję "nie teraz". Powinno być na górze po prawej chyba że któraś aktualizacja to zmieniła |