[Poradniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa (/Temat-Poradniki-Upload-I-Remote-Upload-Super-Promocja-Od-Wojatsa-16704) Strony: 1 2 |
[Poradniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - Wojtas100 - 17-11-2010 16:42 MAM DLA WAS ŚWIETNĄ PROPOZYCJĘ OTÓŻ LEDO SPRZEDAŁ WSZYSTKIE SWOJE PORADNIKI Z REMOTE UPLOAD. POSTANOWIŁEM RÓWNIEŻ TAKOWE NAPISAĆ. Opinia Jeppersa pojawi się niedługo(OPINIE NA DOLE) Posiadam 2 poradniki Pierwszy jest o remote uploadzie a drugi o klasycznym uploadzie z dysku. Dla zachęty ceny są niziutkie Po zakupie udzielam pomocy również na gg. OTÓZ DLA PIERWSZYCH 5 OSÓB CENY SA NASTĘPUJĄCE 1 PORADNIK - 1,5$ 2 PORADNIKI - 2$ PO WYKUPIENIU BONUSOWYCH PORADNIKÓW CENY BĘDĄ NASEPUJĄCE 1 PORADNIK - 3$ 2 PORADNIKI -5$ Są one skuteczne i obiecuję ,że na pewno na nich nie stracicie. A wręcz możecie dużo zyskać. Zapraszam do kupowania. Ile można zyskać? WSZYSTKO ZALEŻY OD CIEBIE OPINIA JEPPERSA (17-11-2010 16:53)Jeppers napisał(a): Poradnik ładnie, estetycznie napisany, wszystko zrozumiałe opisane krok po kroku, każdy znajdzie coś dla siebie, część o filesonic znana z innego poradnika, jednak w hotfil-u się nie zagłębiałem, a w tym poradniku jest to opisane. RE: [Poraniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - Maroni7 - 17-11-2010 16:48 Poradnik jest tani ale ty na tym uploadzie duzo nie zarabiasz... poradnik ledo drozszy jest ale tam wszsystko jest opisane tak jak u cb wiec ci co kupili u ledo juz nie mają co kupować u cb :> miłego sprzedawania. RE: [Poraniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - Wojtas100 - 17-11-2010 16:50 Zarobki są zależne od czasu ,który się na nie poświęca. Ja niestety go nie mam zbytnio dużo. Poradnik pisałem sam nie korzystałem z żadnych pomocy. A poza tym JA opisuje metodę klasycznego uploadu czego ledo nie robił RE: [Poraniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - Jeppers - 17-11-2010 16:53 Poradnik ładnie, estetycznie napisany, wszystko zrozumiałe opisane krok po kroku, każdy znajdzie coś dla siebie, część o filesonic znana z innego poradnika, jednak w hotfil-u się nie zagłębiałem, a w tym poradniku jest to opisane. Cóż mogę powiedzieć, krótko i na temat, poradnik na pewno przyniesie korzyści w postaci wiedzy i zarobków. Tu liczy się sumienność i zaangażowanie. Polecam użytkownikom, którzy zaczynają przygodę z uploadingiem ! Pozdrawiam. RE: [Poraniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - InTeR - 17-11-2010 16:55 (17-11-2010 16:42)Wojtas100 napisał(a): MAM DLA WAS ŚWIETNĄ PROPOZYCJĘ o.O Ja zarabiam więcej od Ciebie na filesonic a ty się garniesz do pisania poradników Poradnik jak poradnik, może być tam napisane, że najlepiej upać na dw, peb czy mw i najlepiej idą seriale. Tak każdy pisze, że mało poświęca czasu.. Ja też mało poświęcam i wczoraj 3$ na FS wpadło. RE: [Poraniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - Wojtas100 - 17-11-2010 16:58 Jak osiągniesz rangę Platinum na HotFile to pogadamy a co do zawartości to nie wiesz co jest w środku więc nie oceniaj. RE: [Poraniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - InTeR - 17-11-2010 17:08 (17-11-2010 16:58)Wojtas100 napisał(a): Jak osiągniesz rangę Platinum na HotFile to pogadamy a co do zawartości to nie wiesz co jest w środku więc nie oceniaj. Oceniam Bo to tak jakbyś na SC zarabiał 2$ dziennie i pisał poradnik a w temacie: To są moje zarobki, oczywiście poświęcając więcej czasu możecie osiągnąć nawet 100$ dziennie.. To jest wiadome... Takie moje zdanie RE: [Poraniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - Wojtas100 - 17-11-2010 17:11 "Poradnik" - wiesz co to jest? Jest to opisanie metody w tym przypadku na zarabianie przez upload. A jeżeli znasz już metodę i wszystkie tajniki ,które są opisane wyżej to OD CIEBIE zależy to ile zarobisz. RE: [Poraniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - InTeR - 17-11-2010 17:21 (17-11-2010 17:11)Wojtas100 napisał(a): "Poradnik" - wiesz co to jest? Jest to opisanie metody w tym przypadku na zarabianie przez upload. A jeżeli znasz już metodę i wszystkie tajniki ,które są opisane wyżej to OD CIEBIE zależy to ile zarobisz. Czyż twoje porady to nie to: -Rejestrujesz się -Idziesz na DW, MW, Exsite czy coś innego. -Patrzysz na co największe branie, szukasz linków FS (jeśli zarejestrowany w FS) -Robisz remote upload. -Wrzucasz swoje linki. Czy to nie tak wygląda? RE: [Poradniki] Upload I Remote Upload / Super Promocja Od Wojatsa - Wojtas100 - 17-11-2010 17:23 Czyż nie? Niestety nie. Chcesz się dowiedzieć kup. Jeżeli nie to tu nie pisz. Dyskusję uważam za zamkniętą. |