Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Spieniężenie fanpage na Facebooku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Spieniężenie fanpage na Facebooku (/Temat-Spieniezenie-fanpage-na-Facebooku-167037)

Spieniężenie fanpage na Facebooku - VendeN - 20-03-2020 04:02

Witam, prowadzę dwa fanpage na Facebooku jeden 82k like drugi prawie 30k like.
Sa to fanpage typu: oznacz znajomego, myślę, że cos tam, Natalia - jest najładniejszą dziewczyną, Kocham cię, mam nadzieję że będziemy razem. - Coś tego typu nie wiem do jakiej kategorii to przypisać ale chyba najbardziej pasuje 13 latki content.

Zasięg tygodniowy Peja z 80k like - 2,2mln I 3 k like

Zasięgi tygodniowe z Peja 30k like - 256k I 600 like

Macie jakieś propozycje aby spieniężyć te fanpage chodzi mi o sposób nieinwazyjny który nie zniechęci odbiorców

RE: Spieniężenie fanpage na Facebooku - $tasio - 20-03-2020 07:52

Wiesz... Jeszcze około 1.5/2 lata temu gdy się tym zajmowałem miałem stałem klienta, praktycznie każdy content kupował, płacił 10zł za tysiąc polubień, jao był zasięg to i więcej wyciągałem... Jeśli chcesz mogę Ci podać na niego namiar

Co do innych sposobów... Walnij jakiegoś skracacza
Znajdź sponsora na przeznaczone do tego stronie, polecam anglojęzyczne. Stawki wynoszą nawet po kilkanaście $ za post przy 10 tys like / follow
Możesz również sprzedawać jakieś usługi... Co tam 13-15 latki lubią? Nie chcę Ci dawać ryby ale pokombinuj z Netflixem... Często rodzice nie chcą wydawać 50dych ja taką głupotę Wink

RE: Spieniężenie fanpage na Facebooku - Soplica - 20-03-2020 17:50

Ja bym udostępniał reklamy innych fanpage'y za hajs Smile - Jeśli chodzi o jakieś programy partnerskie to na obecną chwilę słabo z tym.

RE: Spieniężenie fanpage na Facebooku - 6844 - 14-05-2020 00:35

Wynajmij tło na grupie, ew napisz tam "tu może być twoja reklama"