Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Lockerz - kończą realizować zamówienia! (/Temat-Lockerz-koncza-realizowac-zamowienia-167) Strony: 1 2 |
Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Razer - 28-11-2009 23:27 Dostałem wiadomość od Lockerz.com następującej treści Kod: To ensure that all Lockerz members who redeemed last week get their prizes, we are sending out TWO order receipts: one within a hour after you redeemed, and one a few days after you redeemed. Co oznacza: Kod: Żeby zapewnić wszystkich użytkowników Lockerz, którzy zamawiali coś w ciągu ubiegłego tygodnia, że to dostaną, wysłaliśmy dwa potwierdzenia zamówień: jedno w ciągu godziny od zamówienia, a drugie po kilku dniach od zamówienia. Bardzo bym prosił o spełnienie tej prośby, inaczej nie dostaniecie swoich paczek! Więcej jeśli nie masz wysłanej drugiej recepty, czym prędzej wyślij kopię pierwszej recepty na [email protected] Pozdrawiam, Razer RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Alcor - 28-11-2009 23:29 Szybko się uporali z tym bałaganem. :] RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Razer - 28-11-2009 23:34 Mam nadzieję w takim razie że paczki dojdą przed świętami RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Simon - 29-11-2009 00:37 mi się wydaje, że nawet te paczki z restocku dla normalnych użytkowników też dojdą przed świętami ale poczekamy, zobaczymy RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Marello - 29-11-2009 00:38 Na pewno dojdą, bo przecież następny restoc przełożyli na grudzień a nie robili by nowego, gdubu starych paczek nie powysyłali RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Simon - 29-11-2009 00:43 paczka idzie od 3-4 tygodni o ile dobrze wpisało się informacje ja w piątek (ten) dostałem koszulkę z list i zapomniałem o polskich literach... w adresie było napisane zamiast Ożarowska-O?arowska ;d RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - nikors - 29-11-2009 01:47 mnie tam potrzeba, jestem magazynierem))) ale fakt szybko i im poszło... RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Razer - 29-11-2009 09:24 Co do paczek z normalnego restocku - raczej nie dojdą przed świętami... Wysyłanie podejrzewam że zaczną od poniedziałku, tych, którzy zamówili o 3. Tych, którzy o 18 - gdzieś pewnie w środę Licząc ok. 2-3 tygodnie (chodź do mnie koszulka szła 2 tyg. dokładnie od nadania od nich e-maila) wychodzi że paczki dotrą przed świętami Fajny prezent pod choinkę - iPod Touch A no i ja miałem PL w zamówieniu na koszulkę, doszły zamiast tego znaki zapytania... Ale T-shirt szedł tylko 2 tygodnie RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Mariolars - 29-11-2009 11:34 A jeżeli nie dostałem tego drugiego emaila za ipoda to co mam napisać na teri RE: Lockerz - kończą realizować zamówienia! - Admin - 29-11-2009 11:37 wlasnie po to zeby go dostac |