Doubleway Inwestycja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Doubleway Inwestycja (/Temat-Doubleway-Inwestycja-166961) |
Doubleway Inwestycja - eliot03 - 16-03-2020 00:30 Cześć! Chciałbym zaprosić Cię do projektu który nazywa się "DoubleWay" i jego opłata wejściowa to 0.09 ETH, czyli około 65zł. • Kwota zwraca się już przy pierwszej osobie która sie zarejestruje! ?? • Dochód ciagle pozostaje w Twoim portfelu, zamiast mrozić się na stronie! ? • Zarabiamy na smartkontraktach w ETH i zapraszaniu ludzi do projektu lub pozyskiwania ich od lidera! ? • Matryca zapełniana jest bardzo szybko i dzięki systemowi duplikacji każdy będzie tutaj zarabiał coraz większe pieniądze dzięki kolejnym poziomom! ?? • Nikt nie może wpłynąć na działanie systemu. Nie istnieje żadna firma ani zarząd, który mógłby zablokować konto uczestnika lub zmienić warunki wynagrodzenia! ✅ Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej informacji, napisz bezpośrednio do mnie. Pomogę Ci w rejestracji, podpięciu portfela i mam nadzieję że zaczniemy wszyscy razem współpracować! ? Warto dołączyć wcześniej, aby później zbierać owoce pasywnego dochodu ? RE: Doubleway Inwestycja - Rorschach. - 16-03-2020 00:58 zgłoszone RE: Doubleway Inwestycja - Fejster - 16-03-2020 01:35 (16-03-2020 00:58)Rorschach. napisał(a): zgłoszone Już dawno zgłosiłem Doubleway Inwestycja - Hybrid1990 - 16-03-2020 07:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |