![]() |
Kupię reklamę na Twoim profilu IG - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię reklamę na Twoim profilu IG (/Temat-Kupie-reklame-na-Twoim-profilu-IG-166794) |
Kupię reklamę na Twoim profilu IG - azzaz - 03-03-2020 17:06 1.Nazwa przedmiotu : Reklama instagram 2.Opis przedmiotu : Post ze zdjęciem + nazwa profilu, lub link w bio. Na AKTYWNYM profilu instagram. Przykładowo jeżeli masz 2k follow i dobrą aktywność pod postami za taką reklamę jestem w stanie zapłacić więcej niż za instagram 5k follow z ostatnim postem rok temu, albo bez aktywności pod postami. 4.Kontakt : PW 5.Cena : Jestem otwarty na propozycje i negocjacje. 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Paypal/bank(inteligo, pko bp)/skrill Tematyka mojego instagrama: Biznes, podróże, giełda. Twojego może być dowolna oprócz memów(większość tamtych ig ma bardzo młodą grupę odbiorców). RE: Kupię reklamę na Twoim profilu IG - Panco122 - 04-03-2020 00:52 Najpierw daj znać, co chcesz zareklamować. RE: Kupię reklamę na Twoim profilu IG - azzaz - 04-03-2020 01:08 (04-03-2020 00:52)Panco122 napisał(a): Najpierw daj znać, co chcesz zareklamować. Mój nowopowstały profil instagram. Na razie jest świeży i prawie nie ma treści. Domyślna tematyka to: Biznes/podróże/giełda/lifestyle. Ostatecznie ruch z mojego instagrama w późniejszym czasie przez link z bio, story, zdjęcia etc. będzie kierował ludzi na giełdę kryptowalut. Kupię reklamę na Twoim profilu IG - Majka - 12-03-2021 14:09 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |