![]() |
Konto na innym mailu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Konto na innym mailu (/Temat-Konto-na-innym-mailu-166761) |
Konto na innym mailu - Shimeon - 29-02-2020 23:27 Witam forumowiczów. ![]() Jakiś czas temu naruszyłem wytyczne dla społeczności YouTube. Powodem tym był notoryczny spam w komentarzach. Pisałem w tej sprawie do wolontariuszy. Odpisali mi, że monetyzacja na kanale została wyłączona. Prawdopodobnie na zawsze. ![]() Jeśli odkupię od kogoś konto google, dodatkowo osoba ta wykona weryfikację telefoniczną to czy YouTube może w jakiś sposób usunąć/zablokować takie konto w sytuacji, gdy będę się na nie logował z tego samego IP co zawsze? Nie chcę się bawić w żadne zmienianie adresu programami itp, dlatego pytam dla jasności. RE: Konto na innym mailu - Shimeon - 08-03-2020 13:37 Refresh RE: Konto na innym mailu - Shimeon - 17-03-2020 18:39 Włączyli mi z powrotem monetyzację, więc temat jest już raczej nieaktualny. Co do pytania głównego - nie, nie przyblokują. Wszystko działa jak powinno ![]() |