Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] (/Temat-Niepotrzebne-mi-przedmioty-wielokrotnego-uzytku-16675) |
Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - Stachu - 16-11-2010 21:00 Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] Czyli rzeczy, których już nie potrzebuje;p Więc porządki;p 1.Tor samochodowy elektryczny - niedziałający, nie wiem czemu... Do samochodzików to się dobrałem;p Są rozkręcone, ale po podłączać kabelki i git, i do jednego brakuje oponki;p Nie wiem czy to wina zasilacza. Zdjęcia: Cena jaka mnie interesuje to ok. 40zł. 2. Podróbka Twistera: "Zakręceni w kolory" Jest to plansza(troszeczkę, niektóre buźki są zdarte) z 2 kostkami do gry(np. prawa noga+czerwony). Zdjęcia: Cena jaka mnie interesuje to 25zł. 3. Pudełko do aparatu cyfrowego Samsung Digimax A40. Jest to pudełko+2 płytki+instrukcje+kabel USB Zdjęcia: Cena jaka mnie interesuje to ok. 20zł 4. Dwie Rakiety tenisowe WISH WT-2405. Są to rakiety do tenisa ziemnego wraz z pokrowcem... Zdjęcia: Cena jaka mnie interesuje to ok. 50zł. 5. Rakietka do tenisa stołowego STIGA MENKAR*** Rakietka w idealnym stanie+opakowanie+frotka. Pasek u góry rakietki ten trochę zmazany ale tylko trochę... I w lewym dolnym rogu oderwała się guma z 0.1cmx0.1cm wiec to jest nic(widać na zdjęciu)... Zdjęcia: Cena jaka mnie interesuje to 75zł. 6. Gra PC "W 80 dni dookoła świata" Gra jest nowa, z oryginalną folią. Zdjęcia: Cena jaka mnie interesuje to 25zł. 7. Kamerka internetowa bezfirmowa(dlatego tania);p Jest to kamerka - klamra z mikrofonem pod USB+płytka z chyba oprogramowaniem(taka mała xd). Zdjęcia: Cena jaka mnie interesuje to 10zł, lub może być gratis przy zakupie 2 rzeczy Jeżeli ktoś mieszka okolice Lublina to odbiór osobisty, a jeżeli nie to poczta Uploaded with ImageShack.us RE: Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - Wojtas100 - 16-11-2010 21:18 Hah domowa wyprzedaż☻ jak w ameryce Dostane kasę z Filesonic to cos kupie. RE: Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - Stachu - 17-11-2010 15:24 (16-11-2010 21:18)Wojtas100 napisał(a): Hah domowa wyprzedaż☻ jak w ameryce hehe;p tylko jbc kasa nie paypal;p Dodaję jeszcze jedno. bo zapomnialem;p: 7. Kamerka internetowa bezfirmowa(dlatego tania);p Jest to kamerka - klamra z mikrofonem pod USB+płytka z chyba oprogramowaniem(taka mała xd). Zdjęcia: Cena jaka mnie interesuje to 10zł, lub może być gratis przy zakupie 2 rzeczy RE: Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - Stachu - 10-03-2011 18:32 Odkooppp!!!! Odświeżam haha! Rakietka już poszła, więc jej tak naprawdę nie ma, ale nie mogę jej jakoś usunąć z postu:/ Ceny oczywiście +przesyłka RE: Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - CrisPL - 11-03-2011 17:18 Z tymi samochodzikami to trochę za dużo trochę uszkodzone, a za 40zł jak się nie mylę są nowe. To tylko taka sugestia ^^ RE: Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - damianq90 - 11-03-2011 17:51 ołłł fak te samochodziki to klasykaaa ^^ też to miałem za łebka, jakie to było kozackie hihih ; dd RE: Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - Stachu - 12-03-2011 10:56 Chłopaki, nie spamujmy, jeżeli ktoś będzie chciał to kupi! Niepotrzebne mi przedmioty wielokrotnego użytku;] - Roben - 30-07-2012 11:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |