Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Trading 212 - darmowa akcja do 100€ + 20zł ode mnie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: Trading 212 - darmowa akcja do 100€ + 20zł ode mnie (/Temat-Trading-212-darmowa-akcja-do-100%E2%82%AC-20zl-ode-mnie-166657)

Trading 212 - darmowa akcja do 100€ + 20zł ode mnie - Majka - 24-02-2020 14:28

[Obrazek: tradijpg_qaesqar.jpg]

Trading 212 to angielska firma z branży technologii finansowych, która demokratyzuje rynki finansowe, tworząc bezpłatne, inteligentne i proste w obsłudze aplikacje umożliwiające każdemu użytkownikowi handel akcjami, walutami, towarami itp.

Rejestracja w platformie Trading 212 jest darmowa po której otrzymujemy losową, darmową akcję jednej z amerykańskich spółek (np. Uber, Ford Motor, AMD) o wartości od 35zł do 425zł. Szczęście w losowaniu mile widziane Wink Wypłacić pieniążki możesz po miesiącu!

Po prawidłowej rejestracji i weryfikacji dodatkowo wysyłam na wskazany rachunek bankowy bądź paypal 20zł.

Akcja promocyjna ograniczona czasowo.

Jak to zarobić?
1. Zarejestruj się z mojego linku otrzymanego na PW.
2. Weryfikacja tożsamości + adresu zamieszkania
3. Wpłata min.5zł z karty kredytowej, przelew, skrill....
4. Do 24 godzin od wpłaty otrzymujesz losową akcję - oby najwyższą Wink
5. Potwierdzasz mi swoją rejestrację i otrzymujesz 20 zł ode mnie od razu po otrzymaniu akcji.

Rejestracja, weryfikacja itp. nie zajmuje dużo czasu, można ogarnąć w parę minut.

Kto zainteresowany zapraszam na PW.
Wystawiam ogłoszenie właściwie z nudów, może Ty już po refbacku u mnie postanowisz również skorzystać z akcji promocyjnej i zbierać poleconych? Nic do stracenia Heart

Jeszcze raz zarabiasz od Trading od 35zł do 425zł + REFBACK ode mnie 20zł.

Cytat:Czy to jest bezpieczne?

Trading 212 to instytucja kontrolowana przez FCA – angielski odpowiednik Komisji Nadzoru Finansowego i wszelkie środki zdeponowane na kontach są zabezpieczone gwarancjami bankowymi.

Proszę nie pisać postów nic nie wnoszących do tematu.

PS: Dla pierwszych 3 osób dorzucam dodatkowo kod Allegro Smart na 31dni + 25FG

RE: Trading 212 - darmowa akcja do 100€ + 20zł ode mnie - trybulski - 24-02-2020 16:56

Jakie akceptują dokumenty do potwierdzenia adresu? Przesłałem rachunek z adresem za internet ale nie przyjęli.

RE: Trading 212 - darmowa akcja do 100€ + 20zł ode mnie - Majka - 24-02-2020 18:13

(24-02-2020 16:56)trybulski napisał(a):  Jakie akceptują dokumenty do potwierdzenia adresu? Przesłałem rachunek z adresem za internet ale nie przyjęli.
Wyślij pierwszą stronę wyciągu z rachunku bankowego

RE: Trading 212 - darmowa akcja do 100€ + 20zł ode mnie - Majka - 02-03-2020 19:30

Ref

RE: Trading 212 - darmowa akcja do 100€ + 20zł ode mnie - Majka - 04-03-2020 18:29

promocja zakonczona

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.