Jak zmonetyzować Fanpage motoryzacyjny 80 tys. Polubień - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Jak zmonetyzować Fanpage motoryzacyjny 80 tys. Polubień (/Temat-Jak-zmonetyzowac-Fanpage-motoryzacyjny-80-tys-Polubien-166595) |
Jak zmonetyzować Fanpage motoryzacyjny 80 tys. Polubień - Bobi2k17 - 19-02-2020 22:35 Witam, posiadam bardzo duży fanpage motoryzacyjny z mega dużymi zasięgami i próbowałem już monetyzacji na koszulkach z cupsell oraz działałem w ubezpieczeniach oc ale niestety słabe zarobki bardzo. Macie może jakieś pomysły co można na nim reklamować? RE: Jak zmonetyzować Fanpage motoryzacyjny 80 tys. Polubień - MrSlasher - 20-02-2020 10:42 Możesz spróbować z programem partnerskim Aliexpress i wrzucać posty z jakimiś śrubkami, nakrętkami, wężykami, akcesoriami itp itd. Myślę, że jakieś tam zainteresowanie będzie RE: Jak zmonetyzować Fanpage motoryzacyjny 80 tys. Polubień - dazy19 - 20-02-2020 10:51 Ja bym sprobowal z filmikami i jazdami probnymi, jesli masz w miare solidna publike to 1k subow i godiny szybko nabijesz do monetyzacji a i pozwoli Ci zdobyc dodatkowych followersow a i współpracę z markami RE: Jak zmonetyzować Fanpage motoryzacyjny 80 tys. Polubień - azzaz - 20-02-2020 13:05 Imo na początek to co @MrSlasher napisał jest bardzo dobrym pomysłem. Można zrobić z tego nawet osobną serię postów podobną do tego co miłośnicy czterech kółek mają(okazje warsztatowe czy coś w tym stylu). Okazje oczywiście promowane jako deeplink do konkretnego produktu z allegro/aliexpress. RE: Jak zmonetyzować Fanpage motoryzacyjny 80 tys. Polubień - zarobaz - 20-02-2020 13:16 (19-02-2020 22:35)Bobi2k17 napisał(a): Witam, posiadam bardzo duży fanpage motoryzacyjny z mega dużymi zasięgami i próbowałem już monetyzacji na koszulkach z cupsell oraz działałem w ubezpieczeniach oc ale niestety słabe zarobki bardzo. Macie może jakieś pomysły co można na nim reklamować? moze jakas porownywarka ubezpieczen+OC? albo wlasne produkty/gadzety do auta - np specjalna pianka rozciagajaca sie, wchodzaca miedzy powierzchnie. widzialem ostatnio AD takiefo produktu,duze pole do manewru. RE: Jak zmonetyzować Fanpage motoryzacyjny 80 tys. Polubień - Czaq - 22-02-2020 11:34 Fanpage jest naprawdę duży więc możesz przeprowadzić wiele testów i wywnioskować co najlepiej się "sprzedaje" wśród twoich odbiorców. Osobiście wykonałbym na twoim miejscu 2-3 testy, podpinając w każdym dniu/tygodniu inną kampanie/blog/program partnerski. Powyżej padło kilka ciekawych propozycji ale na wstępie zamieściłeś informację Cytat: próbowałem już monetyzacji na koszulkach z cupsell oraz działałem w ubezpieczeniach oc ale niestety słabe zarobki bardzo.Stąd moim zdaniem nasuwa się od razu wniosek - w jaki sposób docierałeś do odbiorców? Często sama grafika i tekst poparty linkiem nie wystarczy. Przykładowe ubezpieczenia i jazdy testowe mogą dać ogromne wyniki ale zanim je skreślisz przetestuj promocję poprzez: -Chatboty -Wykorzystanie dyskusji oraz umieszczenie oferty w komentarzu -Wyszczególnienie(przypięcie posta, umieszczenie posta z innych źródeł fb). Następnie jeśli wyniki w dalszym ciągu będą słabe, pomyśl o innych kampaniach. |