100 zł zniżki na OC + 70 PLN za każdego poleconego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 100 zł zniżki na OC + 70 PLN za każdego poleconego (/Temat-100-zl-znizki-na-OC-70-PLN-za-kazdego-poleconego-166502) |
100 zł zniżki na OC + 70 PLN za każdego poleconego - SoLo17 - 13-02-2020 18:11 Porównywarka ubezpieczeń Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy.
Jeśli posiadasz własne auto, czytasz ten temat i zastanawiasz się nad zmianą ubezpieczyciela to ŚWIETNIE się składa! W Mubi trwa właśnie ciekawa promocja z której sam skorzystałem. Korzystając z popularnych porównywarek takich jak Rankomat czy Mfind oferta była o średnio 150-200 zł wyższa niż w Mubi. Za mojego staruszka (Passat 1.9 TDI 2001 r. ) dostałem tutaj ofertę 499 zł, a do tego 100 zł zwrotu, w ostatecznym rozrachunku 399 zł więc prawie jak za darmo. 1) Na czym polega promocja? Promocja polega na zakupie ubezpieczenia OC za pośrednictem porównywarki Mubi.pl 2) W jaki sposób otrzymać 100 zł zniżki Aby otrzymać 100 zł zniżki na ubezpieczenie należy zakupić ubezpieczenie OC, a w formularzu zakupu podać mój kod polecający który możesz otrzymać poprzez PW. 3) W jakiej formie otrzymasz zwrot? Do wyboru masz 2 opcje! Pierwsza, najbardziej popularna to po prostu zwrot na konto. Po zakupie ubezpieczenia przesyłasz potwierdzenie płatności oraz odpowiedź na banalne pytanie konkursowe i otrzymujesz zwrot na konto W CIĄGU 7 DNI! Druga opcja to e-voucher w postaci wiadomości SMS do wykorzystania w dowolnym sklepie Biedronka. 4) Jakie dodatkowe korzyści? Po zakupie ubezpieczenia otrzymasz unikalny kod polecający, który możesz przekazać znajomym. Za każdą osobę która zakupi ubezpieczenie korzytając z Twojego kodu otrzymasz aż 70 PLN gotówki! Jeśli masz dodatkowe pytnia lub chcesz skorzystać z promocji - zachęcam do kontaktu! 100 zł zniżki na OC + 70 PLN za każdego poleconego - Hybrid1990 - 17-11-2021 23:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |