Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
baza mailingowa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: baza mailingowa (/Temat-baza-mailingowa-166456)

baza mailingowa - fvckyovmickey - 11-02-2020 00:03

hej, pytanie do osób które w ostatnim czasie kupowały bądź sprzedawały bazy mailingowe, ile jestem w stanie dostać za bazę np. 100.000 czy 1.000.000 maili osób powyżej 18 roku życia?
pozdrawiam zarobkowiczów!

RE: baza mailingowa - markos1995 - 11-02-2020 00:07

Jak z wycieku to sobie odpuść

RE: baza mailingowa - fvckyovmickey - 11-02-2020 00:15

nie z wycieku, baza będzie świeża, robiona przeze mnie, użytkownicy danych maili będą z nich korzystali na co dzień.

RE: baza mailingowa - trybulski - 11-02-2020 18:13

ech, każdy tak piszę a później w 99% przypadków okazuje się, że bazy bez wartości

dobre bazy mają na ogół tylko firmy, które specjalizują się w tym na co dzień
choć też niekoniecznie i nie zawsze

RE: baza mailingowa - Czaq - 16-02-2020 10:10

(11-02-2020 00:15)fvckyovmickey napisał(a):  nie z wycieku, baza będzie świeża, robiona przeze mnie, użytkownicy danych maili będą z nich korzystali na co dzień.
Jeśli faktycznie baza mailingowa jest zbiorem możliwie aktywnych użytkowników - jej wartość będzie zależała głównie od kategorii pochodzenia odbiorców.
Testując mailing dostosowany pod konkretną grupę, jesteśmy w stanie robić świetne wyniki. Dlatego bez dalszych informacji, nie jesteśmy w stanie dokonać wyceny :|

RE: baza mailingowa - fvckyovmickey - 18-02-2020 00:25

okej, dzięki, w razie pytań będę atakował forum