![]() |
Poradnik Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Social Media (/Forum-Social-Media-356) +--- Wątek: Poradnik Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange (/Temat-Everve-FREE-Instagram-YT-Twitter-likes-Social-Media-Exchange-166356)Strony: 1 2 |
Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Mksiak - 04-02-2020 23:31 ![]() Everve - nowy program, który służy nam do zdobywania polubień, wyświetleń w serwisach social media jak Instagram, Twitter, YouTube, Vk oraz wymianę ruchu na stronach www. Rejestracja z refa: REF: https://everve.net/ref/17277/ [color=#32CD32]No-REF : https://everve.net Tak jak w większości serwisów wymiany ruchu sprawa jest prosta. Zakładamy konto, zdobywamy punkty ( w tym wypadku walutę euro ) poprzez klikanie polubień, wyświetleń innym użytkownikom. Następnie za zgromadzone punkty możemy dodać własne profile, materiały i otrzymywać polubienia itd. od innych użytkowników. ![]() Ciekawą opcją jest fakt, że strona oferuje również wtyczkę do Google Chrome, która umożliwia m.in. automatyzację zdobywania punktów w serwisie Instagram. ![]() Po zalogowaniu się tak wygląda nas główny profil ![]() Nie będę się rozpisywał na temat wszystkiego, bo jest to bardzo intuicyjne i każdy sobie poradzi, więc opiszę krótko każdą zakładkę. Żeby do niej przejść najeżdżamy na lewy pasek pod avatarem i prezentuje się tak z opisami: ![]() 1. Strzałeczka pod opisami: a) historia transakcji b) ustawienia konta c) wyloguj 2. Dashboard - główne menu 3. Add funds - możliwość dodania pieniędzy do portfela, aby mieć na wymianę 4. Vip membership - możliwość zakupu konta Vip 5. Add new campaign - tutaj dodajemy nasze strony, profile, materiały. Na ten moment Instagram, YouTube, Twitter, VK 6. My campaigns - nasze kampanie, możliwość zarządzania, edycji 7. Task categories - pokazuje ile aktualnie akcji jest do wykonania w każdej kategorii 8. Perform tasks - lista zadań do wykonania 9. Affilates - nasze linki poleceń 10. Support service - pomoc techniczna sprawnie odpowiadają 11. FAW - najczęściej zadawane pytania Na ten moment jestem w fazie testów strony i w miarę nabija polubienia do YT. Serwis jest nowy i myślę, że warto przetestować, bo dużo darmowych stronek się wykruszyło ![]() RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Mksiak - 09-02-2020 14:37 UPDATE 1 (09 Feb 2020 01:37): Categories YouTube Likes and YouTube Dislikes are back online. UPDATE 2 (09 Feb 2020 03:15): Fully restored the operation of Instagram categories (in the test mode). YouTube już nalicza poprawnie, przetestowałem polubienia i zalicza każde bez problemu od razu ![]() Przetestowałem jak nabija na moich profilach i powiem tak Instagram dobija momentalnie, ale to dzięki wtyczce do chrome i automatyzacji, polubienia i subskrypcje trochę wolniej, ale też jak dla mnie bardzo dobrze. Ustawiłem na 20, potem zwiększyłem na 40 i dam znać jutro co i jak. Dla mnie na razie fajnie się to rozwija tym bardziej, że to nowa strona i wygląda naprawdę solidnie ![]() RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Dante_/ - 09-02-2020 15:12 Szczerze to autor tej strony wpadł na bardzo dobry pomysł. Nie musi on bawić się w pośredniczenie pomiędzy SMM panel'ami, etc., a wszystko leży po stronie użytkowników, a w dodatku użytkownicy mogą zarobić nawet na tym, ponieważ zebrane środki można wypłacić ( tak jak widać na screenshot'cie - "Development News". Pytanie tylko czy aktualnie strona działa, a raczej czy użytkownicy korzystają z niej i dodają oferty ( z tego co widziałem to "zarobek" wygląda następująco -> 0.002$ do 0.1$ za jedną akcję ). RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Mksiak - 10-02-2020 11:49 To tak po testach, w trzech kategoriach, które mnie najbardziej interesują osobiście: Instagram - nabija świetnie followersów, praktycznie chwilę po dodaniu już zaczyna i szybko wchodzą ( wydaje mi się dzięki wtyczce chrome i automatyzacji ruchu ) ![]() Youtube - polubienia i suby też super zalicza ![]() ![]() ![]() RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Mksiak - 11-02-2020 14:03 Wieczorem po wyklikaniu 3-4 akcji w kategorii YT views znudziło mi się manualne zdobywanie punktów, więc zapuściłem bota i zalicza rewelacyjnie, tak dobrze, że wykonałem wszystkie akcje w tej kategorii ![]() ![]() RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Mksiak - 15-02-2020 12:25 Dla wszystkich, którzy zarejestrują się z reflinku podaję informację jak poustawiać bota ![]() ![]() RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Shimeon - 15-02-2020 14:57 (15-02-2020 12:25)Mksiak napisał(a): Dzisiaj ustawiłem na noc 70 subów na YT i nabiło elegancko Ale te subskrypcje to są reali widzowie czy boty? RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Mksiak - 16-02-2020 13:45 (15-02-2020 14:57)Shimeon napisał(a): Ale te subskrypcje to są reali widzowie czy boty? Wiadomo, że puste suby, polubienia, ale fajne do lepszego pozycjonowania filmików czy profili ![]() RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - Mksiak - 12-03-2020 17:42 Przetestowałem ostatnio YT likes i nabija znakomicie, praktycznie instant, jest bardzo dobrze, jeśli chodzi o ruch ![]() Dodatkowo przybyło sporo akcji do wykonywania, w większości kategorii po 300 do zrobienia ![]() RE: Everve | FREE Instagram, YT, Twitter likes | Social Media Exchange - rob2499 - 15-03-2020 17:22 Jakie są limity dzienne na 1 konto youtube ? |