[Problem] W witrynie wystąpił błąd krytyczny. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: [Problem] W witrynie wystąpił błąd krytyczny. (/Temat-Problem-W-witrynie-wystapil-blad-krytyczny-166341) |
[Problem] W witrynie wystąpił błąd krytyczny. - Hoolig4n - 04-02-2020 16:11 Wchodząc dzisiaj na jedną ze swoich stron wyskoczył mi taki error: Nie mogę się nawet zalogować do panelu. Ktoś podpowie o co może chodzić? RE: [Problem] W witrynie wystąpił błąd krytyczny. - kaczor89 - 04-02-2020 19:22 Przy takim komunikacie to ciężka sprawa, by stwierdzić skąd ten błąd, bo powodów jego może być masa. Ostatnio stawiałem stronę i próbowałem wgrać stary motyw który miałem gdzieś na dysku na najnowszą wersję Wordpressa i dokładnie taki błąd mi wyskoczył. Generalnie może to być błąd spowodowany konfliktem motywów lub wtyczek z samym Wordpressem. Instalowałeś ostatnio jakieś nowe wtyczki/motywy? Korzystasz z jakichś lewych wtyczek lub motywów? RE: [Problem] W witrynie wystąpił błąd krytyczny. - Gremquen - 04-02-2020 19:28 Edytuj przez FTP plik wp-config.php Dodaj define( 'WP_DEBUG', true ); define( 'WP_DEBUG_LOG', true ); define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false ); Plik z zapisem błędów zostanie zapisany w lokalizacji /wp-content/debug.log. Potem pokaż co tam znajdziesz. Oznacz mnie w odpowiedzi żebym zobaczył |