krzaq - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: krzaq (/Temat-krzaq-166195) Strony: 1 2 |
krzaq - krzaq - 25-01-2020 20:47 Hej. Jestem krzaq, a to mój dziennik aktywności biznesowej. Rozpoczne go tak: I. O SOBIE Zarejestrowalem swoja pierwsza dzialalnosc gospodarcza w sierpniu 2019 roku.
Mozna by podsumowac takie bezmyslne dzialanie slowami "No debil ku*wa". Ale tylko w taki sposob przyszlo mi do glowy jak dac sie poznac z tej lepszej strony RE: krzaq - trybulski - 25-01-2020 21:12 po co zakładałeś działalność? RE: krzaq - kotek34 - 25-01-2020 21:28 O stary, jak to pisza w internetach "zrobiles mi dzien" haha Co sie usmialem to moje. Wlasciwie to chcialem o cos zapytac, ale Twoj post jest tak napisany, ze jednak nie mam pytan. Co moge powiedziec, sam sie wystarczajaco dobrze podsumowales Cytat:Ale tylko w taki sposob przyszlo mi do glowy jak dac sie poznac z tej lepszej strony Jedyne co, to nie rozumiem dlaczego uwazasz, ze to mialoby pozwolic poznac Cie z tej lepszej strony Niemniej jednak, zycze powodzenia w prowadzeniu dziennika, na ktory tez pewnie nie masz pomyslu, nie wiesz po co go stworzyles i po co wgl jestes na tym forum RE: krzaq - cigun1234 - 25-01-2020 21:38 Dobree, z ciekawości będę śledził wątek i życze powodzenia RE: krzaq - trybulski - 25-01-2020 21:40 Tutaj na forum przedstawiłeś się jak tak zwany Pokemon w Idolu czy innym Mam Talent. Edit: chociaż w sumie nie, Pikachu by się na mnie obraził, że tak o Tobie piszę xD Edit 2: działalność zakończona, ale czy zarabianie w końcu się rozpoczęło i musiałeś przez to, otwierać ją na nowo? Czy tylko nas trolujesz? RE: krzaq - krzaq - 25-01-2020 22:08 Dobre pytanie "trybulski" tylko dlaczego dopiero teraz padlo? Dzialnosc zalozylem chyba tylko po to, aby ponies kolejna porazke w swoim zyciu. I na wlasnej skorze przekonac sie o tym ze cos nowego nie jest dla mnie. Bo sensowniejszego argumentu nie widze na chwile obecna Przez moj ciezki charatker tak juz po prostu mam ze jak nie widze w czyms sensu ,albo najmniejszej szansy powodzenia to w to normalnie wchodze jak kozak.. Dla jedynch bohater dla innych kompletny głupek.. To tylko ja RE: krzaq - KulturKa - 25-01-2020 22:11 Będę śledził i liczę na kolejny wpisy. To forum potrzebuje takich ludzi! RE: krzaq - transformice100 - 25-01-2020 22:12 Nadal nie mogę dojść do ładu. Założyłeś działalność dla samego "posiadania"? Czy miałeś jakiś pomysł, ale nie wypalił? RE: krzaq - Nicktim - 26-01-2020 00:18 Robiłeś coś w kierunku prowadzenia tego biznesu, czy tylko założyłeś działalność? RE: krzaq - krzaq - 26-01-2020 01:14 Postanowilem najpierw zarejstrowac dzialalnosc zeby pozniej sie nad nia pozastanawiac,ale perspektywa samego posiadania tez wydaje sie calkiem spoko i w zasiegu reki. Oczywiscie nie poprzestalem na samej rejestracji dzialalnosci, poniewaz podjelem dalsze dzialania w celu jej zawieszenia. tak na marginesie dla zainteresowanych producenci tego watku rozwazaja rowniez tragiczne zakonczenie historii .. |