Erotyka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Erotyka (/Temat-Erotyka-166168) |
Erotyka - Kamillo20 - 23-01-2020 18:14 Witam mam pytanie gdzie promować erotyke cpa prbowalem showup czaty ,fb wszędzie bany ... RE: Erotyka - cezar78 - 24-01-2020 22:29 Załóż konto na fotka.pl z fajną dupeczką i daj w jej statusie coś takiego: "Tu mam drugie konto - link" Następnie nagraj w imacros skrypt przeglądający profile na fotce i odpal to niech sobie przegląda. Kazdy chłopak, którego profil odwiedzisz będzie widział w statach że go odwiedziłeś/aś, do tego będziesz cały czas w osobach online i napaleńcy sami będą wbijać. Z 10-20$ dziennie można wyciągnąć, ale banują dosyć szybko po 2-3 dniach. Do nowego konta trzeba mieć nowy numer tel RE: Erotyka - Zigor36 - 19-03-2020 21:57 (24-01-2020 22:29)cezar78 napisał(a): Załóż konto na fotka.pl z fajną dupeczką i daj w jej statusie coś takiego: Znasz podobne strony? Na fotce dostałem bana po 15 minutach za fake zdjęcia. RE: Erotyka - mysc - 19-03-2020 22:44 Portal tego typu, który nie dba o brak spamu - nie miałby realnego ruchu. Trzeba się trochę wysilić i starać się te bany omijać. Jeśli zdjęcie jest problemem, pobierz takie które nie jest dostępne w google grafika, dodatkowo przerzuć je w poziomie, zmień natężenie barw, kontrast, jasność, przytnij, itd. Jak pojawi się kolejny problem - znów kombinuj jak go obejść, bo nie ma 'miejscówki' w której można robić cokolwiek i zbierać po prostu leady :> Powodzenia! RE: Erotyka - KrasnalWeb - 20-03-2020 09:27 Ja przez 30 minut intensywnego siedzenia na takim czymś ogarnąłem 60 zł RE: Erotyka - Czaq - 21-03-2020 15:55 Na twoim miejscu przygotowałbym sobie zaplecze oraz działał możliwie bez spamu, nie łamiąc regulaminu, nie naginając go by uniknąć blokad. Przeanalizuj sobie konkretnie kilka działań, które wymieniłem: https://zarabiam.com/Temat-Promocja-ofert-DATINGOWYCH-zarabiaj-stawiajac-pierwsze-kroki-163706 |