Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) (/Temat-Szukam-nietypowych-aktywnosci-na-czas-wolny-166090) |
Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 19-01-2020 18:42 Cześć! Znacie jakieś ciekawe, może nawet nietypowe miejsca gdzie można wyjść i coś porobić? (tylko bez zwiedzania jakiś muzeów czy innych rzeczy w tych klimacie) Cena nie gra roli, najlepiej w Wielkopolsce, chociaż nie mam problemu żeby zrobić sobie jednodniowe wakacje na drugim końcu Polski Ja znalazłem: Kursy nurkowania Lot helikopterem Wakepark (takie surfowanie na desce po wodzie) Strzelnice Przejazd szybkimi autami po torze Gokarty Profesjonalny symulator lotu samolotem pasażerskim z prawdziwym kokpitem paintball skok ze spadochronem skok na bungee Trzeba się trochę wyszaleć Znacie coś jeszcze? Każda propozycja jest dobra RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Shimeon - 19-01-2020 19:42 Jeśli chcesz się porządnie wyszaleć to zdecydowanie wybieraj tor albo strzelnicę. Możesz się też wybrać na przejażdżkę samochodem w swoim mieście lub okolicach. Polecam poranne Niedziele, bo wtedy jest (naj)mniejszy ruch uliczny. RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Guxinimod - 19-01-2020 20:16 (19-01-2020 19:42)Shimeon napisał(a): Jeśli chcesz się porządnie wyszaleć to zdecydowanie wybieraj tor albo strzelnicę. Przejażdżka samochodem, rzeczywiście - mega RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 19-01-2020 20:18 (19-01-2020 19:42)Shimeon napisał(a): Jeśli chcesz się porządnie wyszaleć to zdecydowanie wybieraj tor albo strzelnicę. Bardziej chodziło mi o jakieś miejsca których nie wymieniłem, bo chcę zrealizować w najbliższym czasie właśnie wszystkie te propozycje (19-01-2020 19:42)Shimeon napisał(a): Możesz się też wybrać na przejażdżkę samochodem w swoim mieście lub okolicach. Polecam poranne Niedziele, bo wtedy jest (naj)mniejszy ruch uliczny. To już robię, ale po nocach RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - artur32112 - 19-01-2020 20:23 Koszykówka RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Hopekk94 - 19-01-2020 20:28 Wytop mieczy z aluminium RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 19-01-2020 20:35 (19-01-2020 20:23)artur32112 napisał(a): Koszykówka Kiedyś chciałem, ale według mnie za dużo zasad w koszykówce jest Po drugie to zbyt normalne, coś bardziej niecodziennego chce spróbować (19-01-2020 20:28)Hopekk94 napisał(a): Wytop mieczy z aluminium Brzmi fajnie Jest jakieś miejsce gdzie można takie coś zorganizować? Przypomniało mi się że kiedyś wiedziałem też firmę która pozwala własnoręcznie wydmuchać własną bombkę na choinkę To też może być ciekawe RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Begrezen - 20-01-2020 18:17 Cytat:Po drugie to zbyt normalne, coś bardziej niecodziennego chce spróbowaćto moze przegladanie memow na hardcorowo w sekcji hardcorowo przez 48h bez przerwy na toaletke, sluchajac w tle filmikow jakiegos jutubowego raka albo jakiejs nieprzyjemnej muzyki? RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - xdax1 - 20-01-2020 18:43 Skoro wspomniałeś o locie samolotem, to może skoki spadochronowe? Co jak ale to już już niezła adrenalina RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 20-01-2020 18:51 (20-01-2020 18:17)Begrezen napisał(a):Cytat:Po drugie to zbyt normalne, coś bardziej niecodziennego chce spróbowaćto moze przegladanie memow na hardcorowo w sekcji hardcorowo przez 48h bez przerwy na toaletke, sluchajac w tle filmikow jakiegos jutubowego raka albo jakiejs nieprzyjemnej muzyki? Ale po takim challenge to nawet psycholog mi powie że jestem poje**** i mnie wywali z gabinetu Tak z ciekawości wszedłem na tą stronę bo nigdy nie byłem i oto pierwszy obrazek jaki mi się wyświetlił (20-01-2020 18:43)xdax1 napisał(a): Skoro wspomniałeś o locie samolotem, to może skoki spadochronowe? Co jak ale to już już niezła adrenalina O właśnie, o takie propozycje mi chodziło - całkowicie zapomniałem o spadochronie Już dopisałem do swojej listy i latem na pewno wykonam takowy skok Może nawet wrzucę tutaj jakiś filmik ze skoku |