![]() |
Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) (/Temat-Szukam-nietypowych-aktywnosci-na-czas-wolny-166090) |
Szukam nietypowych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 19-01-2020 18:42 Cześć! ![]() Znacie jakieś ciekawe, może nawet nietypowe miejsca gdzie można wyjść i coś porobić? ![]() (tylko bez zwiedzania jakiś muzeów czy innych rzeczy w tych klimacie) Cena nie gra roli, najlepiej w Wielkopolsce, chociaż nie mam problemu żeby zrobić sobie jednodniowe wakacje na drugim końcu Polski ![]() Ja znalazłem: Kursy nurkowania Lot helikopterem Wakepark (takie surfowanie na desce po wodzie) ![]() Strzelnice Przejazd szybkimi autami po torze Gokarty Profesjonalny symulator lotu samolotem pasażerskim z prawdziwym kokpitem paintball skok ze spadochronem skok na bungee Trzeba się trochę wyszaleć ![]() Znacie coś jeszcze? Każda propozycja jest dobra ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Shimeon - 19-01-2020 19:42 Jeśli chcesz się porządnie wyszaleć to zdecydowanie wybieraj tor albo strzelnicę. Możesz się też wybrać na przejażdżkę samochodem w swoim mieście lub okolicach. Polecam poranne Niedziele, bo wtedy jest (naj)mniejszy ruch uliczny. ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Guxinimod - 19-01-2020 20:16 (19-01-2020 19:42)Shimeon napisał(a): Jeśli chcesz się porządnie wyszaleć to zdecydowanie wybieraj tor albo strzelnicę. Przejażdżka samochodem, rzeczywiście - mega ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 19-01-2020 20:18 (19-01-2020 19:42)Shimeon napisał(a): Jeśli chcesz się porządnie wyszaleć to zdecydowanie wybieraj tor albo strzelnicę. Bardziej chodziło mi o jakieś miejsca których nie wymieniłem, bo chcę zrealizować w najbliższym czasie właśnie wszystkie te propozycje ![]() (19-01-2020 19:42)Shimeon napisał(a): Możesz się też wybrać na przejażdżkę samochodem w swoim mieście lub okolicach. Polecam poranne Niedziele, bo wtedy jest (naj)mniejszy ruch uliczny. To już robię, ale po nocach ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - artur32112 - 19-01-2020 20:23 Koszykówka ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Hopekk94 - 19-01-2020 20:28 Wytop mieczy z aluminium ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 19-01-2020 20:35 (19-01-2020 20:23)artur32112 napisał(a): Koszykówka Kiedyś chciałem, ale według mnie za dużo zasad w koszykówce jest ![]() ![]() (19-01-2020 20:28)Hopekk94 napisał(a): Wytop mieczy z aluminium Brzmi fajnie ![]() ![]() Przypomniało mi się że kiedyś wiedziałem też firmę która pozwala własnoręcznie wydmuchać własną bombkę na choinkę ![]() ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Begrezen - 20-01-2020 18:17 Cytat:Po drugie to zbyt normalne, coś bardziej niecodziennego chce spróbowaćto moze przegladanie memow na hardcorowo w sekcji hardcorowo przez 48h bez przerwy na toaletke, sluchajac w tle filmikow jakiegos jutubowego raka albo jakiejs nieprzyjemnej muzyki? ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - xdax1 - 20-01-2020 18:43 Skoro wspomniałeś o locie samolotem, to może skoki spadochronowe? Co jak ale to już już niezła adrenalina ![]() RE: Szukam ciekawych aktywności na czas wolny :) - Ascoran - 20-01-2020 18:51 (20-01-2020 18:17)Begrezen napisał(a):Cytat:Po drugie to zbyt normalne, coś bardziej niecodziennego chce spróbowaćto moze przegladanie memow na hardcorowo w sekcji hardcorowo przez 48h bez przerwy na toaletke, sluchajac w tle filmikow jakiegos jutubowego raka albo jakiejs nieprzyjemnej muzyki? Ale po takim challenge to nawet psycholog mi powie że jestem poje**** i mnie wywali z gabinetu ![]() Tak z ciekawości wszedłem na tą stronę bo nigdy nie byłem i oto pierwszy obrazek jaki mi się wyświetlił ![]() ![]() (20-01-2020 18:43)xdax1 napisał(a): Skoro wspomniałeś o locie samolotem, to może skoki spadochronowe? Co jak ale to już już niezła adrenalina O właśnie, o takie propozycje mi chodziło - całkowicie zapomniałem o spadochronie ![]() Już dopisałem do swojej listy i latem na pewno wykonam takowy skok ![]() Może nawet wrzucę tutaj jakiś filmik ze skoku ![]() |