![]() |
Wybór uploadu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wybór uploadu (/Temat-Wybor-uploadu-16600) |
Wybór uploadu - Grabowkers - 15-11-2010 15:54 Witam! Poszukuję dobrego serwisu do zarobku na uploadingu. Do tej pory znalazłem: - hotfile.com - filesonic.com - fileserve.com Który z nich polecacie? A może znacie jakieś inne, lepsze? Z góry uprzedzam że Sharecash odpada ponieważ zamierzam wrzucać pliki na polskie forum o telefonach komórkowych. Każdą sensowną wypowiedź (z uzasadnieniem) nagradzam plusem ![]() RE: Wybór uploadu - Miu - 15-11-2010 16:13 te które wymieniłeś są całkiem spoko.Gdy chcesz wrzucać duże pliki,to miej je na tych 3 hostingach.Zawsze jest wybór i możn pobierać na przemian.Osobiście chyba nie znam innych(a moze nie pamiętam ![]() ![]() RE: Wybór uploadu - Wojtas100 - 15-11-2010 16:15 Małe pliki to Upcash.pl Można coś zyskać. jest jeszcze chomikuj i rapidshare. RE: Wybór uploadu - Mataz - 15-11-2010 23:03 Ja nawet polecam stronę uploadspace.pl ![]() za 1000 pobrań pliku 1mb jest 5$ ![]() PS.Wstawiłem screen-a swoich zarobków właśnie o tematyce z komórkami ![]() RE: Wybór uploadu - Grabowkers - 16-11-2010 16:59 Mataz chyba podał najlepszą propozycję ![]() Mógłbyś podać link do tego screen'a? Po jakim czasie pliki są usuwane z serwera? Wybór uploadu - Hybrid1990 - 19-06-2021 09:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |