Bondora - darmowe 4€ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Bondora - darmowe 4€ (/Temat-Bondora-darmowe-4%E2%82%AC-165956) |
Bondora - darmowe 4€ - piotreq86 - 08-01-2020 21:43 Bondora to pochodząca z Estonii, jedna z największych firm oferujących pożyczki społecznościowe, działająca w 85 krajach, w tym również w Polsce. Od 10 lat za pośrednictwem Bondory ponad 45 tys. inwestorów, udzieliło pożyczek na ponad 173 mln euro. Jeżeli chcemy skorzystać z usług trzeba się zarejestrować, zaakceptować warunki i przelać tyle środków, ile chcemy zainwestować. W ramach programu poleceń dostajemy 5€ na start na inwestycje. Aby otrzymać darmowe 5€ należy zarejestrować się z linku polecającego, przejść weryfikację i wpłacić min. 0.01€, aby potwierdzić swój rachunek bankowy, na który potem możemy robić wypłaty. Mój link polecający to: https://bondora.com/ref/piotrs8 Najlepiej zrobić przelew na kwotę 1€. Po dokonaniu wpłaty bonus przyznawany jest automatycznie. Wpłacając 1€ od razu mamy 6€, które natychmiast możemy wypłacić. Minimalna kwota wypłaty to 5€. Natomiast opłata za przelew to 1€. Finalnie zarabiamy 4€. Dlatego właśnie należy wpłacić 1€. Ja najpierw wpłaciłem 0.01€, nie mogłem zrobić wypłaty. Potem dopłaciłem 5€. Na koncie miałem 10.01€, zleciłem wypłatę, która dotarła do mnie poniżej 24h. Screen potwierdzający z kantora Alior Banku poniżej: Czysty link: https://www.bondora.com/ Z linku polecającego, mi nic za ten deal nie wpadnie. Zasady wyglądają bowiem tak: 1. Zaproś znajomych. Rozpowszechniaj informacje o Bondorze, dzieląc się swoim unikalnym linkiem referencyjnym. 2. Po dołączeniu do serwisu otrzymają oni bonus na start. Dodamy kwotę 5 EUR do konta twoich znajomych, jak tylko zapiszą się do serwisu. 3. Zdobywaj ekskluzywne nagrody. Jeżeli zainwestują 10 EUR lub więcej w ciągu pierwszych 30 dni, otrzymasz bonus w wysokości 5% zainwestowanej przez nich kwoty! No chyba, że będziecie inwestować Wrzucam tak informacyjnie, ponieważ deal działa, a może akurat ktoś chciałby zdobyć te 17 złotych RE: Bondora - darmowe 4€ - mintek14 - 08-01-2020 22:23 Weryfikacja za 17zł to już hit, myślałem że nic nie przebije Verse RE: Bondora - darmowe 4€ - piotreq86 - 08-01-2020 22:37 A Coinsbit to ile był wart? Miał być wart 200$, a jak wskoczył to się rano okazało, że jest warty z tego 1% Ten deal działa, więc go opisuję. Przynajmniej to nie jest żadna ściema, jak setki airdropów, gdzie ludzie się weryfikują, a potem się okazuje, że mają z tego jedno wielkie g. Masz lepsze, nowe deale, które działają to wrzucaj śmiało. Może i osobiście skorzystam, a nawet Ci repa za to klepnę RE: Bondora - darmowe 4€ - tjt1 - 08-01-2020 22:48 Jak darmowe to biore. Poszło z refa, dzięki. RE: Bondora - darmowe 4€ - Fejster - 09-01-2020 09:47 RE: Bondora - darmowe 4€ - dawidus887 - 12-01-2020 11:48 Jak już robicie takie posty to piszcie prosto czy KYC czy nie, a nie trzeba sie domyślać RE: Bondora - darmowe 4€ - elrybakov1 - 13-01-2020 22:24 (12-01-2020 11:48)dawidus887 napisał(a): Jak już robicie takie posty to piszcie prosto czy KYC czy nie, a nie trzeba sie domyślać Skoro jest napisane, że trzeba przejść weryfikacje to jest to chyba logiczne. RE: Bondora - darmowe 4€ - Nokha - 14-01-2020 15:18 Dzisiaj rano zleciłem wypłatę i kasa już na Revolucie , dzięki za okazje RE: Bondora - darmowe 4€ - grazik - 24-01-2020 11:07 Weryfikacja video/chat czy wystarczy podać dane? RE: Bondora - darmowe 4€ - grazik - 24-01-2020 12:36 Sam sobie odpowiem - właśnie założyłęm, przelałęm, przesyłąmy tylko scan dowodu. |