Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[DO ZAMKNIĘCIA] Stworzenie emaili - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [DO ZAMKNIĘCIA] Stworzenie emaili (/Temat-DO-ZAMKNIECIA-Stworzenie-emaili-165893)

[DO ZAMKNIĘCIA] Stworzenie emaili - Fejster - 04-01-2020 11:22

Witam, z uwagi na brak czasu na takie zabawy postanowiłem komuś zlecić tworzenie maili. Uwaga - nie chodzi mi o zakładanie kont mailowych a jedynie o zrobienie mi listy loginów. Będę potrzebował docelowo 1000 szt jednak na początek współpracy poprosiłbym o zrobienie 100 szt.
Szczegóły podam na pw lub GG (często niewidoczny) 69112282.

Ogólnie ma to wyglądać tak że podsyłasz mi listę maili w formacie:

przykł[email protected]
[email protected]

itd. MAILE NIE MUSZĄ BYĆ ZAKŁADANE Smile

Proszę o propozycje cenowe.

RE: Stworzenie emaili - Czoko - 04-01-2020 14:47

Napisałem GG.

RE: Stworzenie emaili - Fejster - 04-01-2020 15:04

nieaktualne

RE: Stworzenie emaili - zmmemarr - 04-01-2020 16:08

(04-01-2020 11:22)Fejster napisał(a):  Witam, z uwagi na brak czasu na takie zabawy postanowiłem komuś zlecić tworzenie maili. Uwaga - nie chodzi mi o zakładanie kont mailowych a jedynie o zrobienie mi listy loginów. Będę potrzebował docelowo 1000 szt jednak na początek współpracy poprosiłbym o zrobienie 100 szt.
Szczegóły podam na pw lub GG (często niewidoczny) 69112282.

Ogólnie ma to wyglądać tak że podsyłasz mi listę maili w formacie:

przykł[email protected]
[email protected]

itd. MAILE NIE MUSZĄ BYĆ ZAKŁADANE Smile

Proszę o propozycje cenowe.
Hah kup Zennoposter Wink

[DO ZAMKNIĘCIA] Stworzenie emaili - Roben - 04-01-2020 20:14

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[DO ZAMKNIĘCIA] Stworzenie emaili - Majka - 06-01-2020 09:06

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.