Jarvee, fake kona fb/insta a sklep internetowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jarvee, fake kona fb/insta a sklep internetowy (/Temat-Jarvee-fake-kona-fb-insta-a-sklep-internetowy-165763) |
Jarvee, fake kona fb/insta a sklep internetowy - legolass97 - 24-12-2019 16:48 Cześć. Prowadzę kilka sklepów internetowych. Na sprzedaż nie mogę narzekać lecz ruch jest organiczny i brakuje mi jakiejś dźwigni. Przy pierwszym sklepie mocno używałem jarve (kilkadziesiąt kont FB i Insta) które wstawiały po grubo ponad 100 postów dziennie na automacie na grupach i wśród znajomych. Okazało się to bardzo nie efektywne. Może ze względu na trudną tematykę sklepu i słabe reklamy/posty z mojej strony oraz fakt że ogrom grup blokuje posty sprzedażowe. Aktualnie mam sklepy o bardzo różnych tematykach. Prosi się to aż o automat który by postował na grupach fanów różnych tematyk. Pytanie czy aktualnie coś takiego może działać? Z jarvee działałem rok temu, i pamiętam że wtedy było ciężko ze względu na weryfikacje, blokady na grupach itd. Więc chcę zapytać czy coś się zmieniło na gorsze lub może właściciele grup podchodzą całkowicie zero - jedynkowo co do postów sprzedażowych i linków do stron? Radzicie w takim razie wziąć się za jarvee i sociale na autmacie czy raczej skupić się na płatnej reklamie jako dźwigni? Z góry dzięki i pozdrawiam! RE: Jarvee, fake kona fb/insta a sklep internetowy - zmmemarr - 24-12-2019 17:35 (24-12-2019 16:48)legolass97 napisał(a): Cześć.Pod FB polecam FB.Targetz RE: Jarvee, fake kona fb/insta a sklep internetowy - Ezmorning - 02-01-2020 16:29 A pod tweetera coś macie? RE: Jarvee, fake kona fb/insta a sklep internetowy - zmmemarr - 02-01-2020 17:45 (02-01-2020 16:29)Ezmorning napisał(a): A pod tweetera coś macie? nie Jarvee, fake kona fb/insta a sklep internetowy - Hybrid1990 - 02-05-2021 18:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |