Darmowy pieniądz, czy to jest możliwe? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Darmowy pieniądz, czy to jest możliwe? (/Temat-Darmowy-pieniadz-czy-to-jest-mozliwe-165708) |
Darmowy pieniądz, czy to jest możliwe? - Nowii01 - 19-12-2019 16:49 Wstęp
Odpowiadając na pytanie z temat: TAK.Jednak czasami trzeba najpierw dać coś od siebie albo poczekać ale nie zwlekając:Jako że mój poprzedni dziennik zakończył się totalnym fiaskiem przed założeniem tego postanowiłem podziałać trochę w temacie zanim założyłem ten dziennik aby zweryfikować czy dana forma zarobku mnie "kręci"
Na czym będę zarabiać?Co osiągnąłem?Jakie dalsze plany?
Mój zarobek będzie polegał głównie na:
Uwagi
Promocja Twisto trwa do dzisiaj.Jeśli ktoś chciałby założyć gdziekolwiek konto zapraszam na priv gdzie wyśle szczegółowe info.Nie dodaję promocji które nie są dokładnie zweryfikowane przeze mnie,aktualnie jest kilka w trakcie
Dziennik założony głównie w celu regularnego zarobku bo często robiłem to 1-2 razy na tydzień.Planowana aktualizacja dziennika:2019-12-21
RE: Darmowy pieniądz, czy to jest możliwe? - Muraszczyk - 19-12-2019 17:51 Według mnie kiepska forma tematu, mnie osobiście odrzuca. Niepotrzebne wyśrodkowanie wraz podpunktami w formie kropek i fioletowa czcionka na czarnym tle jest kiepsko widoczna. Spróbuj zmienić formę na coś jak niżej, czyli tak normalniej- przejrzyście, wszystko na swoim miejscu: https://zarabiam.com/Temat-Ezarabianie-odczucia-refleksje-Dziennik-earnera-158060?pid=1877914#pid1877914 W zarabianiu powodzenia- dążenie do regularności to zawsze dobre wyjście RE: Darmowy pieniądz, czy to jest możliwe? - Itachi198 - 19-12-2019 21:54 Powodzenia w zarabianiu, unikaj scam'ów RE: Darmowy pieniądz, czy to jest możliwe? - Nowii01 - 19-12-2019 23:33 (19-12-2019 17:51)Muraszczyk napisał(a): Według mnie kiepska forma tematu, mnie osobiście odrzuca. Niepotrzebne wyśrodkowanie wraz podpunktami w formie kropek i fioletowa czcionka na czarnym tle jest kiepsko widoczna. Dziękuję za rady, jeśli będę miał trochę czasu zajmę się tym! (19-12-2019 21:54)Itachi198 napisał(a): Powodzenia w zarabianiu, unikaj scam'ówWszystko co polecam staram się w wcześniej zweryfikować aby nie dawać przysłowiowego kota w worku,jeśli bym tego nie robił a strony byłyby niewypłacalne nie byłbym w stanie zebrać nawet kilku osób, nie wspominając o grupie kilkuset w którą obecnie celuję. Do listy airdropów warto dopisać blokchain który poraz kolejny organizuje zrzut kryptowalut, w ostatnim można było zgarnąć nawet do 200zł! (WYMAGANA REJESTRACJA KYC) |