Praca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Praca (/Temat-Praca-165519) |
Praca - piterr - 06-12-2019 18:21 Witam. Mam do Was pytanie. Otoz jestem 80km od Warszawy. Dostalem propozycje pracy po dobrej stawce 18zl za godzine. U mnie w okolicy nie znajde pracy za taka stawke. Tylko problem w tym ze pracowalbym od 8 do 16. A rano z domu musiałbym wyjeżdżać o 6 a wracalbym o 18. Jest wgl sens ? Czy moze szukac roboty na miejscu ? Doradzcie.... RE: Praca - badii - 06-12-2019 19:33 Nie wiem jak inni ale ja zawsze rozkładalem swój zarobek w pracy od momentu wstania/wyjścia z domu do momentu powrotu do mieszkania. W taki sposób mniej więcej wiedziałem jak to się rozkłada planowo. Jakby nie patrzeć pewnie jesteś też młodym człowiekiem (obstawiam 18-20) więc każdy musi jakiejś pracy doznać żeby zobaczyć jak to się będzie przedstawiać i czy się będzie opłacać 80km to nie dużo, myślę że masz bezpośrednie połączenie tak czy siak. No ale zawsze to 4h w plecy przy całym dniu jakby nie patrzeć Twoja decyzja. Zależy też jaka branża itp. RE: Praca - Hybrid1990 - 06-12-2019 19:45 Ile razy się jeszcze będziesz pytał innych jaka robota byłaby dla ciebie najlepsza? Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |