![]() |
HAJS za darmo 800zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: HAJS za darmo 800zł (/Temat-HAJS-za-darmo-800zl-165512) |
HAJS za darmo 800zł - TomiliG - 06-12-2019 10:43 Siemanko !
![]() ![]() ![]() ![]() MYLIŁEM SIĘ ![]() W świecie gdzie firmy płacą coraz więcej osobom za rejestrację i zweryfikowanie konta, bo jest to tańsza forma promocji niż reklama na portalach społecznościowych Natknąłem się na promocję trzeciej w rankingu największej giełdy kryptowalut, która za nic daje 200$ czyli ok. 800złoty Tak ogromne pieniądze za zwykłą rejestrację, która dla mnie jest niczym w porównaniu do ciężkiej pracy na etacie to okazja, którą trzeba wykorzystać ! Najgorsze jest to, że każda promocja kiedyś się kończy dlatego smutno mi, że nie może to być sposób na stały dochód co miesiąc. Natomiast warto sobie jakoś dorobić do realizacji marzeń, dlatego z niesamowitym entuzjazmem będę dzielił się moimi efektami na tym dzienniku ![]() A osoby, które są zainteresowane zarabianiem ze mną serdecznie zapraszam.... w razie pytań lub problemów proszę o kontakt edit -Po rejestracji możesz polecić to znajomym i zgarniesz dodatkowo 400zł od każdej poleconej osoby -weryfikacja trwa 4 dni Jak już mówiłem nic nie trwa wiecznie promocja kończy się za 13dni, dlatego warto przez ten czas nazbierać fajną sumę tokenów, które można potem sprzedać 1 stycznia ![]() ![]() RE: HAJS za darmo 800zł - Majka - 06-12-2019 10:46 ...to jeszcze zapoznaj się z regulaminem forum proszę Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |