Hosting a wordpress problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting a wordpress problem (/Temat-Hosting-a-wordpress-problem-165381) |
Hosting a wordpress problem - Kozisoft1 - 27-11-2019 23:02 Witam, zainstalowałem na serwerze Forpsi wordpress oraz motyw DIVI gdzie nie zgadza się coś z wydajnością. System Status PHP Version 7.1 - We recommend 7.2 or higher for the best experience. Learn more. post_max_size 33M - We recommend 64M for the best experience. Learn more. max_execution_time 90 - We recommend 180 for the best experience. Learn more. upload_max_filesize 32M - We recommend 64M for the best experience. Learn more. max_input_time 90 - We recommend 180 for the best experience. Learn more. display_errors 1 - We recommend 0 for the best experience. Learn more. Proszę o pomoc co zrobić aby nie świeciło na czerwono. RE: Hosting a wordpress problem - Oskarqq - 27-11-2019 23:11 Przecież masz wyjaśnione wszystko + Learn more. A tak btw. to to są sugestie, a nie błędy. RE: Hosting a wordpress problem - Kozisoft1 - 29-11-2019 15:44 No ja wiem kolego, ale jak zmienić te parametry aby było prawidłowo jak jest zalecane? Tak bardzo prostym językiem poproszę RE: Hosting a wordpress problem - etner - 29-11-2019 23:46 Jeśli chodzi o wersję PHP - pierwszy punkt, to musisz ją zmienić na wyższą, obecnie aktualne PHP to: 7.3. Gdzie tego dokonać zależy od hostingu, poszukaj opcji stron, tam, gdzieś winno to być. Jeśli chodzi o pozostałe, utwórz plik: .htaccess (jeśli nie masz go już w katalogu głównym strony) i wklej do niego podane reguły: php_value post_max_size 64M php_value max_execution_time 180 php_value upload_max_filesize 64M php_value max_input_time 180 Musisz to zrobić nad: # BEGIN WordPress lub pod: # END WordPress. Jeśli nie masz pliku .htaccess utworzysz go przy pomocy zaawansowanego notatnika typu: Notepad+. Ostatnie wskazanie musisz zmienić, dodając w pliku wp-config.php (również znajduje się w katalogu głównym) niżej uwzględniony parametr pod obecną w ów pliku regułą: Kod PHP: define( 'WP_DEBUG', false ); Pod tym dodajesz, to: Kod PHP: if ( ! WP_DEBUG ) { |