Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zlecę tworzenie prostych ogłoszeń według schematu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Zlecę tworzenie prostych ogłoszeń według schematu (/Temat-Zlece-tworzenie-prostych-ogloszen-wedlug-schematu-165353)

Zlecę tworzenie prostych ogłoszeń według schematu - marcinpiekarczyk - 25-11-2019 18:01

Zlecę tworzenie prostych ogłoszeń na stronkach typu oglaszamy, lento i tak dalej według schematu, który prześlę w wiadomości prywatnej. Możliwe, że na niektórych stronach trzeba będzie lekko zmodyfikować treść ogłoszenia, czyli zmienić po prostu kilka słów, użyć synonimów.. prosta sprawa

Wysyłam treść ogłoszenia + zdjęcie oraz link do strony z ogłoszeniami, a Twoim przyszłym zadaniem będzie tworzenie ogłoszeń na stronie w każdym mieście, w wybranej przeze mnie jednej, tej samej kategorii. Od góry do dołu w każdym mieście te same ogłoszenie w miarę możliwości, tam gdzie się nie da tego samego, to trzeba będzie użyć synonimów, bo czasem nie pozwala strona na dodawanie tego samego ogłoszenia.

Cena: 0.50zł od dodanego ogłoszenia

Przebieg: zgłaszasz się na pw -> podaje wszystkie niezbędne dane do pracy -> dodajesz ogłoszenia -> wysyłasz w pastebinie czy innym privnocie linki do dodanych ogłoszeń jako raport -> wysyłam pieniądze na PayPala

możemy rozliczać się co 10 ogłoszeń, możemy co 20, a możemy też na koniec Twojej przyszłej pracy.

potrzebna tylko jedna osoba, ponieważ nie przewiduje aby tych ogłoszeń było w setkach, na ten moment raczej myślę że maksymalnie trzeba będzie dodać tak do 50 może 80 ogłoszeń..

RE: Zlecę tworzenie prostych ogłoszeń według schematu - Oskarqq - 25-11-2019 19:20

Bardzo marna stawka, wręcz bidowa. Rynkowo dodawanie ogłoszeń jest warte 1,5zł+ i to właśnie za kopiuj/wklej samo. Oczywiście mówię o dodawaniu unikalnych ogłoszeń, przez co odchodzi używanie "prostych" synonimów itp. Za mniej niż 2zł/ogłoszenie nie podejmowałbym się takiej fuchy.

Zlecę tworzenie prostych ogłoszeń według schematu - Hybrid1990 - 26-11-2019 08:41

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.