![]() |
Co myślisz o innych użytkownikach. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co myślisz o innych użytkownikach. (/Temat-Co-myslisz-o-innych-uzytkownikach-16535) |
Co myślisz o innych użytkownikach. - Boonys - 13-11-2010 19:30 Jak każdy wie,jest temat "Oceń swojego poprzednika",lecz mało kto się tam wypowiada,i nie ma jak ocenić innych użytkowników (z tego co wiem to ~10 użytkowników tam piszę). Jakby komuś się nie spodobało to proszę do kosza ![]() Tak więc wygląda to następująco: Admin-miły koleś,bardzo pomocny,bez niego nie dałbym sobie rady. Killer-nie znam go zbyt dobrze lecz wydaję się być spoko. Itd. No więc zaczynam: Admin-^^ Killer-^^ Marello-spoko koleś,przepadam za nim. Bolt-tego gościa to wręcz uwielbiam,pomógł mi na thisbox,tak więc mógłbym dla niego nawet bana dostać ![]() Zythus-to samo co wyżej,tyle że jego jeszcze czcze. Kilol-nie przepadam za nim,sam nie wiem czemu,po prostu go nie toleruję. Miu-całkiem przyjemny koleś,nie mam zastrzeżeń. Wojtas-mój konkurent w spamie,może kiedyś dam mu radę,ale to za parę miesięcy ![]() Magnus-przyjemny człowiek,przepadam za nim. paskur-cóż,nie przepadam za gościem,pewnie przez jego nick,ale przez też przez jego "sposób bycia". Tech-lubię go,sam nie wiem czemu. Daminn-spoko koleś,przestał się ostatnio udzielać,ale mam nadzieję że w końcu się obudzi. Motorniczy-nasz forumowy fart,cóż,nie lubię go przez jego fart ![]() Yanke$-przyjemny koleś,przepadam za nim,piszę mądre posty. ~fataL-na własną prośbę się wypowiadam:nie przepadam za gościem,identycznie jak z satanem -_- Satan-boże,jak ja go nienawidzę,z chęcią bym go zbanował gdyby byłą taka możliwość ![]() Jeppers-jest tak pozytywną dla mnie postacią (chociaż nie tak jak zythus i bolt) że aż nie wiem co napisać. To chyba tyle,pozdrawiam całą resztę której nie wymieniłem ![]() RE: Co myślisz o innych użytkownikach. - ~fataL - 13-11-2010 20:35 Co ja wypowiedz się Niema tak :] CO ci nie pasuje ![]() RE: Co myślisz o innych użytkownikach. - Kilol - 14-11-2010 01:56 Moim zdaniem zbędny temat i wędruje do kosza. Wątpię żeby ktoś się tutaj wypowiedział. PS: Ja ciebie nie toleruje dlatego, że tym mnie nie tolerujesz. Co myślisz o innych użytkownikach. - Killer - 11-03-2011 01:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |