Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
blokada kont, używanie weviral / safeposter / pilotposter - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: blokada kont, używanie weviral / safeposter / pilotposter (/Temat-blokada-kont-uzywanie-weviral-safeposter-pilotposter-165194)

blokada kont, używanie weviral / safeposter / pilotposter - zrk41 - 15-11-2019 14:18

Siema, korzystał ktoś z prorgamów wymienionych w tytule?

Korzystałem ponad 2 lata, najpierw resetowali token, zdarzyl się ban na postowanie, kazali zmieniać hasło na fb, ale teraz fejs to już całkowicie wymyślił nowy sposób, nie można załadować żadnej grupy podczas dodawania kont na takie postery i po próbie za kilka minut wyrzuca o przeslanie selfie - mialem konta 4-5 letnie, przesłałem selfie i dostałem blokadę. Przesłałem oczywiście też dowód toższamości i fejs ma to głęboko... Najgorsze, że mam na jednym z kont funpage ponad 20k klientów. Straciłem kontakt z bliskimi i moimi klientami. Co w takiej sytuacji można robić? Da się jakoś odzyskać te konta? Wysłałem też wniosek do ministerstwa cyfryzacji.

btw. znacie jakieś inne postery?

blokada kont, używanie weviral / safeposter / pilotposter - Hybrid1990 - 27-04-2021 16:52

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.