Konto facebook - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konto facebook (/Temat-Konto-facebook-165139) |
Konto facebook - adrian999s - 11-11-2019 20:59 Witam zmagam się z problemem z kontami na facebooku. Problem wygląda w ten sposób że przy zakładaniu wielu kont żaden mi się nie udał i po dniu lub dwu dniach zawsze dostawałem bana mimo weryfikacji telefonicznej,zawsze wywalałem się na drugiej weryfikacji czyli selfie bo ciężko jest znaleźć zdjęcia w internecie jednej osoby. Zastanawiałem się czy wykorzystanie zdjęć z rosyjskiego facebooka mogło by rozwiązać problem,niestety skończyło się identycznie gdyż doszła weryfikacja dowodu. Chce was prosić o porady jak założyć prawidło konto fejkowe na facebooku,lub o udostępnienie jakiegoś dobrego poradniku. Zainteresowałem się programami partnerskimi i w końcu chciałbym zacząć na nich spróbować własnych sił lecz wywalam się przy pierwszym podejściu czyli samym facebooku. Dziękuje Konto facebook - Hybrid1990 - 27-04-2021 16:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |