[SZUKAM] Wspólnika do Portalu z erotyką - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SZUKAM] Wspólnika do Portalu z erotyką (/Temat-SZUKAM-Wspolnika-do-Portalu-z-erotyka-165130) |
[SZUKAM] Wspólnika do Portalu z erotyką - robinhood666 - 11-11-2019 16:01 Z racji małych zasobów czasowych, szukam wspólnika do rozwijania polskiego serwisu erotycznego. Po więcej informacji - napisz prywatną wiadomość, i opisz czym się zajmujesz. O mnie Siedzę w erotyce od paru lat. Poznałem sporo osób, które działają w tej branży od lat i zbudowali imponujące serwisy. Bywam też na konferencjach związanych z tą branżą. Jakiś czas temu założyłem serwis, który chciałbym sukcesywnie rozwijać. Dysponuje sporym zapleczem w social media, stargetowanym pod tą branżę, które możemy wykorzystać jako jedno ze źródeł ruchu, oraz programami do automatyzacji. Kogo szukam ??? Osoby konkretnej, zdyscyplinowanej, działającej w internecie, znającej się na social media, marketingu, i chętnej do działania w branży erotycznej. RE: [SZUKAM] Wspólnika do Portalu z erotyką - Hybrid1990 - 11-11-2019 16:42 Zdublowanie tematu, i to jeszcze w SW, gdzie takie tematy są zakazane. +50% Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |