Najlepsze serwisy PPC i PPD - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Najlepsze serwisy PPC i PPD (/Temat-Najlepsze-serwisy-PPC-i-PPD-165109) |
Najlepsze serwisy PPC i PPD - bartqqq - 10-11-2019 17:24 Witam, ostatnio zainteresowałem się trochę pay per download, zdobyłem w miarę okej ruch (3 dni - 900 kliknieć), do zliczania używałem bitly and serwisu do plików Up-4ever. Niestety stawki są bardzo małę więc szukam płatnej alternatywy url shotenera (takiego bez jakis ankiet i zbednych redicrectów) oraz serwisu do pobran z dobrymi stawkami (tez bez ankiet i jakis subskrybcji platynych). W zamian za polecenie dobrych serwisów zarejestruję się z reflinka Co odpada: -adlfly i shorte.st (za małe stawki) Myślę: -ouo.io RE: Najlepsze serwisy PPC i PPD - Shimeon - 10-11-2019 21:04 Serwis PPD z dobrymi stawkami? A jakie kraje konkretnie? Może zainteresowałbyś się PPI w zamian? RE: Najlepsze serwisy PPC i PPD - bartqqq - 10-11-2019 21:11 Brak jakiegoś konkretnego, troche tu, troche tu, troche tu. Raz stany raz kambodża. Z ppi mam zle dowiadczenia. RE: Najlepsze serwisy PPC i PPD - Shimeon - 10-11-2019 22:44 Ja działam na RapidGator i raczej nie narzekam. Jak coś to pisz na pw. Chyba że ktoś zna lepszy serwis. Najlepsze serwisy PPC i PPD - Vasaki - 05-04-2021 16:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |