Duże zasiegi YT jak zarobić? jakie partnerstwo, lokowanie produktu? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Duże zasiegi YT jak zarobić? jakie partnerstwo, lokowanie produktu? (/Temat-Duze-zasiegi-YT-jak-zarobic-jakie-partnerstwo-lokowanie-produktu-164987) |
Duże zasiegi YT jak zarobić? jakie partnerstwo, lokowanie produktu? - SurpriseYT - 03-11-2019 20:29 Siema! Ostatnio mi wystrzelił kanał i robi ponad 300k wyświetleń dziennie. Tworze kompilacje na Polske. Moje pytanie: Chciałbym coś zarobić bo oczywiście kontent nie jest mój (ADSENSE ODPADA) i szukam partnerst typu lokowanie produktu, linki, wzmianka o firmie (bez oszukiwania widzów). Była fajna stronka do tego (talenttube.tv) ale chyba już nie działają. Możecie coś zaproponować? Podrzucić jakiś link? Może ktoś chce się zareklamować u mnie Pozdraiwam! RE: Duże zasiegi YT jak zarobić? jakie partnerstwo, lokowanie produktu? - tomek019 - 04-11-2019 22:24 podeślij swój kanał na priv i ofertę ;P |