Wypłata z 2Captcha - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165) +--- Wątek: Wypłata z 2Captcha (/Temat-Wyplata-z-2Captcha-164970) |
Wypłata z 2Captcha - Vindow - 02-11-2019 18:37 Po jakichś 6 godzinach przepisywania obrazków (rozłożonych w jednym tygodniu) uzbierałem na próbę dolara i wypłaciłem na portfel BTC. Dodam, że ten serwis to kompletna strata czasu dla osób, które swój czas mogą poświęcić na coś produktywnego. Dla mnie rozwiązywanie captcha i czerpanie z tego zysków jest jeszcze satysfakcją. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany rejestracją, napiszę co i jak na PW. RE: Wypłata z 2Captcha - radek0389 - 02-11-2019 19:34 (02-11-2019 18:37)Vindow napisał(a): Dla mnie rozwiązywanie captcha i czerpanie z tego zysków jest jeszcze satysfakcją. Chcesz powiedzieć, że będąc na naszym forum, mając dział z poradnikami, dostęp do mentorów darmowych/płatnych, strefy wtajemniczonych za grosze czy też różne dzienniki do inspiracji, wybrałeś przepisywanie captchy za 0,17$ za godzinę? RE: Wypłata z 2Captcha - nik5pl - 04-11-2019 14:26 Kompletna strata czasu... RE: Wypłata z 2Captcha - Arivi - 11-11-2019 03:32 (02-11-2019 18:37)Vindow napisał(a): Po jakichś 6 godzinach przepisywania obrazków... Pamiętam jak jakieś 4-5 lat temu też tego spróbowałem i wypłaciłem dolara w bitcoinach, ale się po trzech latach ucieszyłem gdy z dolara zrobiło mi się 50zł A co do poprzednika to nawet go nie słuchaj. Hivemikro jeszcze zanim upadło też było tylko zwykłym microjobsem gdzie siedziałeś cały dzień i dzieliłeś zdjęcia na kategorie a jakoś 10$ potrafiło się uzbierać w parę godzin Warto czasem przetestować różne serwisy a nuż się uda złapać jakąś perełkę. |