Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuje bota, którego zadaniem będzie odtwarzanie filmów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357)
+--- Wątek: Poszukuje bota, którego zadaniem będzie odtwarzanie filmów (/Temat-Poszukuje-bota-ktorego-zadaniem-bedzie-odtwarzanie-filmow-164958)

Poszukuje bota, którego zadaniem będzie odtwarzanie filmów - vikeang - 01-11-2019 17:38

Cześć. Tak jak w tytule - szukam bota bądź innego programu, którego zadaniem będzie automatyczne odtwarzanie filmu na pewnej stronie (filmiki pochodzą z YouTube). Zazwyczaj filmy trwają od 5 do 8 minut, po upływie tego czasu należy "kliknąć" w jedno miejsce aby włączyć kolejny film, jest jakiś sposób aby to zautomatyzować? Jeśli tak, jest możliwość korzystania z niego również na telefonie?

RE: Poszukuje bota, którego zadaniem będzie odtwarzanie filmów - tomek7912 - 04-11-2019 00:15

Jeżeli znasz podstawy to w pythonie + biblioteka webbot coś takiego zrobisz.

RE: Poszukuje bota, którego zadaniem będzie odtwarzanie filmów - cezar78 - 09-08-2020 21:28

Ja ci to mogę zrobić w 15 min. Będziesz tylko potrzebował listę proxy do bota. Choć youtube jest cwane i nie wiem czy zliczy wyświetlenia z publicznych proxy, no chyba że będziesz miał prywatne .