![]() |
PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +---- Dział: Pay Per Install (/Forum-Pay-Per-Install-391) +---- Wątek: PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ (/Temat-PinapFile-klasyczny-serwis-Pay-Per-Install-PPI-szybkie-wyplaty-od-1-164930) |
PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ - ArcaniA - 30-10-2019 17:31 ![]() Cześć wszystkim. Chciałbym Wam zaprezentować bardzo ciekawą alternatywę dla innych serwisów PPI, które w tym roku zmieniły swój sposób działania na konwersję po dodaniu wtyczki do przeglądarki (mylead, CInstaller). Serwis ten płaci już od 1$ PinapFile pozostał przy swoim tradycyjnym podejściu od 2018 roku, oferując nam dodatkowo bardzo wiarygodnie wyglądające landing page. Oferuje nam możliwość wgrania własnego pliku na serwer w formacie zip, w którym może być cokolwiek - zdjęcia, filmy, dokumenty. Po wrzuceniu pliku możemy skopiować jego link (do wyboru dwie domeny) i rozprzestrzeniać w naszych niszach. Użytkownik, który pobierze nasz plik otrzyma instalator, który poza zawartością naszego ZIPa zainstaluje też różne "dodatki", np. toolbary i reklamy w przeglądarce. W zależności od tego skąd został pobrany plik, możemy dostać nawet 1,8$ za instalację z PC. Dokładne stawki i czasy wypłat znajdziecie tutaj: https://pinapfile.com/rates.php Jesli nie wiesz, czym jest PPI, a chciałbyś zacząć na tym zarabiać, odsyłam do działu poradniki. Znajdziesz tam wiele ciekawie napisanych poradników na ten temat. Reflink (byłbym bardzo wdzięczny): KLIK Czysty: https://cpinap.com/ Na samym początku bardzo dużym plusem jeśli jesteśmy początkujący jest to, że nie pytają nas o źródło ruchu. W celu zarejestrowania się wystarczy wypełnić tylko trzy pola: ![]() Po zarejestrowaniu się i potwierdzenia maila zostaje nam zaprezentowany taki oto panel ze wszystkimi statystykami: ![]() Wrzucić nowy plik możemy w zakładce "Files". W tej zakładce znajduje się również lista wszystkich wrzuconych przez nas plików oraz nasze linki do pobrania, które pokazują się po kliknięciu w niebieską ikonkę "i". ![]() Co jest jednak najlepsze - posiadają landing page do pobrania łudząco podobny do mega.nz, co oczywiście daje nam większą konwersję. ![]() Jeśli ten nam się nie podoba, do wyboru mamy całą listę. Ustawienia są dostępne w zakładce Settings > Profile ![]() Jeśli interesują was lepiej płatne nisze na MACa, trzeba zgłosić się o taką opcję do supportu. Na szczęście bez problemu posługują się językiem angielskim i nie gryzą. Odpisują zazwyczaj bardzo szybko. Myślę, że wielu z Was może skorzystać z ich oferty. PPI to naprawdę dobry biznes i jesli ktoś ma odpowiednią niszę, może na tym zarobić sporo pieniędzy ![]() Dowód wypłaty (póki co mało, bo dopiero wracam do tematu) ![]() RE: PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ - Voode - 31-10-2019 22:04 Poszło z refa przetestuję to jak działa. Jakbyś miał jakieś wskazówki napisz na pw ![]() RE: PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ - cezar78 - 02-11-2019 17:21 A są wypłacalni? Bo w sieci nie mogę znaleźć za dużo dowodów wypłat ![]() RE: PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ - skylones - 07-11-2019 15:37 Jeszcze trochę i może dobiję do 1$ i zobaczę czy są wypłacalni ![]() ![]() RE: PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ - Shadecaster2 - 07-11-2019 16:31 ![]() znam serwis od dawna, kiedyś wypłacał ![]() Może przetestuje teraz, coś pozmieniali RE: PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ - ArcaniA - 07-11-2019 21:59 (02-11-2019 17:21)cezar78 napisał(a): A są wypłacalni? Bo w sieci nie mogę znaleźć za dużo dowodów wypłat (07-11-2019 16:31)Shadecaster2 napisał(a): Dodałem dowód wpłaty na końcu pierwszego posta. RE: PinapFile - klasyczny serwis Pay Per Install (PPI), szybkie wypłaty od 1$ - skylones - 08-11-2019 15:44 Świetnie, że zbanowali mnie bez żadnego powodu, ciekawe czy odpiszą na maila. |