Auto Surf Click - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Auto Surf Click (/Temat-Auto-Surf-Click-164901) |
Auto Surf Click - TheBot - 28-10-2019 18:03 Witam
Wczoraj odkurzałem swój dysk z niepotrzebnych plików . Znalazłem bota do nabijania wizyt na stronie , wydaje mi się , że to jeden z lepszych jaki miałem , gdyż posiada opcję klikania w elementy na stronie. Jak zainstalować ? -Do poprawnego działania instalatora wymagany jest netframework w wersji minimum 4.5 -Pobieramy plik instalacyjny TUTAJ , Scan VirusTotal -Uruchamiamy "AutoSurfClick.exe" - jako administrator -Następnie klikamy button "Next" -Wybieramy lokalizację instalacji , lub zostawiamy domyślnie -Klikamy "Next". -Czekamy aż instalator zainstaluje niezbędne pliki -Po zakończeniu pracy instalatora opcjonalnie zaznaczamy "Create desktop icon" i "Run application after restart" a następnie button "Finish". Ważne Jeżeli program nie uruchomił się pomimo zaznaczenia "Run application after restart" , oraz nie uruchamia się ze skrótu na pulpicie , należy usunąć skrót z pulpitu , przejść do folderu w którym został zainstalowany bot , kliknąć PPM na "AutoSurfClick.exe" i ponownie utworzyć skrót... Menu bota W razie jakichkolwiek problemów , proszę pytać . Odpowiem w wolnej chwili . RE: Auto Surf Click - jasi33k - 06-11-2019 13:17 mógłbyś mi troszkę przybliżyć jak to działa? moznaby to użyć jako quest bota na fotke? //niewazne, zle przeczytalem, post do usuniecia |